Ana SayfaÜnlülerBaşak Sayan, "Hayatım Çocuklardan Önce Ve Sonra Olarak İkiye Ayrılıyor"...

İlgili Postlar

Başak Sayan, “Hayatım Çocuklardan Önce Ve Sonra Olarak İkiye Ayrılıyor”…

Oyunculuk kariyeri ve Yazar kimliği ile Hayranlarının beğenisini kazanan Başak Sayan, hakkında tüm merak edilenleri Mag mayıs ayısı için anlattı. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Yaprak Dökümü Dizisi Kariyerine İyi Geldi…

Yaprak Dökümü dizisi bir bir zamanlar fırtınalar estiren diziler arasında yer almıştı. Unutulmaz diziler arasına giren Yaprak Dökümü dizisinde Ceyda karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Yaptığı röportajda ise Yaprak Dökümü dizisinde oynadığı karakterde kötü bir kadını canlandırmasının kendisine dezavantaj getirmediğini aksine kariyerine iyi geldiğini belirtti. Bu dizi ile çok sevildiğini ve oyunculuk başarısını izleyiciler ile paylaştığını dile getirdi.

Başak Sayan Kimdir?

Anne Olduktan Sonra Hayatım Değişti…

İkiz annesi olduktan sonrada hayatının değiştiğini söyleyen ünlü oyuncu ve yazar, “Hayatım çocuklarımdan önce ve sonra olarak ikiye ayrılıyor. Hayata bakış açım, hırslarım, amaçlarım her şey değişti. Şimdi ne yapıyorsam onlar için yapıyorum” dedi. Anne olmaktan çok mutlu görünen oyuncu ve yazar, çocuklarının hayatından en önemli kişiler olduklarını belitti. İlgili bir anne olduğunu her fırsatta dile getiren Başak Sayan, çocuklarına düşkünlüğü ile de hayranlarından tam not alıyor.

En Büyük Pişmanlığım İse…

Yetişkin kitapları yanı sıra “Rüzgar Olmak İsteyen Çocuk” ile okurların karşısına çıkan oyuncu ve yazar “Bağlanma Korkusu” kitabının film olması sürecinde Fida Film ile anlaşmazlığını en büyük pişmanlığı olarak dile getirerek üzüntüsünü belirtti. Kariyerinin fırsatı olarak düşündüğü proje, hayal kırıklığı yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler