Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (29.10.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (29.10.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Demet Akalın ve Okan Kurt’tan Bebek Müjdesi!

Okan Kurt, aleyhine açılan 32 milyon 845 bin liralık icra takibi nedeniyle zor günler geçirmişti, mahkemenin sonuçlandığını duyuran Kurt aynı zamanda bebek müjdesi verdi.

Berke ve Caner’de son durum… Caner’in evinden çıkanlar şaşkına çevirdi…

Büyükçekmece Aile Mahkemesi’nde görülen davada, Berke Toygar, uzun süredir Caner Toygar’ın kullanımında olan evde arama yapılmasını istedi. Berke Toygar adına mahkemeye yapılan başvuruda, şahsi eşyalarının da kendisine teslim edilmesi istendi.

Emre Kınay ‘ın Gözleri Hep Rol Arkadaşının Göğüslerindeydi!

Emre Kınay, “Yol Arkadaşım” filminin galasında kendisini rol arkadaşı güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun göğüslerine bakmaktan alamadı. Kınay, rol arkadaşı Bekiroğlu’nun göğüslerine baktığı sırada işte böyle kameralara yakalandı.

Gülben Ergen’den Acı İtiraf!

Aldatma tartışmaları nedeniyle zor günler geçiren,hakkında gün geçtikçe bir çok iddia ile karşılaşan Gülben Ergen takipçilerine samimi bir itirafta bulundu. Çok zor günler geçirdiğinin altını çizen Gülben Ergen “hayatımda daha önce böyle bir dönem yaşamadım” dedi.

Adnan Oktar Kedicikleri İle Yemek Yedi

Adnan Oktar, kedicikleri ile birlikte yemek yemek istedi, sosyal medya çalkalandı!

Adnan Oktar, kedicikleri ile birlikte bir tek kuş sütü eksik olan sofrada yemek yedi. Oktar’ın kediciklerin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda sofranın daha detaylı şekilde görüldüğü resimler sosyal medyada elden ele dolaştı.

Hande Erçel ’e Aşk Sansürü!

Bir giyim firması ile 1 senelik anlaşmaya giden Hande Erçel, yaşadığı aşk yüzünden tazminat ödemek zorunda kaldı. Sosyal medyadaki takipçi sayısı 6 milyona yaklaşan güzel oyuncu, moda markalarının en çok aradığı isim.

Meriç Erkan, İzdivaç Programında Dönen Dolabı Anlattı

İzdivaç programlarına gelen yasakla beraber eski damat ve gelin adayları her şeyi tek tek anlatmaya başladı. Sözleşmelerinin bitmesiyle beraber hiçbir şeyden çekinceleri olmayan adaylar rahat rahat konuşuyorlar. Bir şok da Esra Erol yaşadı. Meriç Erkan her şeyin bir oyun olduğunu söyledi ve en ince ayrıntısına kadar anlattı.

Türklerin Soy Ağacı Çıkarıldı! Acaba Hangi Soydansınız?

Hepimiz, soyumuzun ve kökenimizin nereye, kimlere dayandığını hep merak etmişizdir. Yapılan Türk-Tarih araştırmalarıyla, Türklerin soy ağacı listesi çıkarıldı. İşte; Anadolu’ya göçlerle gelerek yerleşen ve Türk yurdu yapan Oğuz Boylarına ve atalarımıza ait soy ağacı sizlerle…

Ece Erken’in yeni aşkına eski eşinden olay yorum!

İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Ece Erken’e eski eşi Serkan Uçar sert çıktı. Geçtiğimiz günlerde Nazım Torbaoğlu’nun evli olduğunu öğrenince ilişkisine son veren Erken, iş adamının eşinden boşanmasıyla yeniden görüşmeye başladı. Önceki gün İzmir’de objektiflere yakalanan ikilinin görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Ahu Tuğba’nın Kızı Anjelik Calvin, Kim Kardashian’a Gelin Mi Gidecek?

Ahu Tuğba’nın Miami’de yaşayan kızı Anjelik Calvin, sosyal medyadaki son paylaşımı ile acaba Kim Kardashian ile akraba mı olacaklar sorusu ile kafaları karıştırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler