Ana SayfaYaşamGüzellikHande Erçel ’e Aşk Sansürü!

İlgili Postlar

Hande Erçel ’e Aşk Sansürü!

Bir giyim firması ile 1 senelik anlaşmaya giden Hande Erçel, yaşadığı aşk yüzünden tazminat ödemek zorunda kaldı. Sosyal medyadaki takipçi sayısı 6 milyona yaklaşan güzel oyuncu, moda markalarının en çok aradığı isim.

Hande Erçel’e Aşk Sansürü!

Bir marka ile 800 bin tl karşılığında 1 yıllık anlaşma yapan güzel oyuncu, işadamı Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşk yüzünden anlaşma yaptığı markaya yüklü miktarda tazminat ödemek zorunda kaldı.

Hande Erçel’e Aşk Sansürü!

Mehmet Dinçerler ile Hande Erçel çiftinin bu aşkı basına yansıdığı için firma yetkilileri tarafından uyarıldı ve Hande Erçel’e Mehmet Dinçerler ile asla objektiflere yakalanmaması gerektiği söylenmesine rağmen bu kuralı çiğneyen Erçel, o markaya tazminat davası ödedi.

Markanın yöneticileri, bu aşkın yüzünden Erçel’in anlaşma yaptığı firmaya gelebilecek her türlü zararın önüne geçilmesi için her türlü önlemi almışlardı ama Hande Erçel bu kuralı çiğnediği için 250.000 TL’lik tazminat ödemek zorunda kaldı.

GÜZEL GİDEN BİR İLİŞKİM VAR

Hande Erçel, muhabirlerin kendisinin aşk hayatı ile ilgili sorduğu sorulara “Zamanı gelince bizi göreceksiniz, çok güzel bir ilişki yaşıyorum” diyerek muhabirleri başından savmıştı. Ayrıca Hande Erçel’in yeni aşkı Mehmet Dinçerler, Erçel’in eski aşkı Ekin Mert Daymaz’ın en yakın arkadaşıydı.

Hande Erçel’e Aşk Sansürü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler