Ana SayfaDedikoduBülent Ersoy: "Sağ elimin parmağında uçak taşıyorum desem de asıl servetim gırtlağımda"

İlgili Postlar

Bülent Ersoy: “Sağ elimin parmağında uçak taşıyorum desem de asıl servetim gırtlağımda”

Bülent Ersoy geçtiğimiz gün Günay Restorant’ta sezonunun ilk konserini yaptı. Sahneyi Fatih Ürek’le paylaşan, Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Ersoy, kendisini dinlemek için gelen hayranlarıyla, salonun tıka basa dolu olmasından çok memnun olduğunu dile getirerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Günay Restorant’ta dün gece Fatih Ürek’ten sonra sahne alan Bülent Ersoy, konseri için mekan rezervasyonunun günler öncesinden kapanmasına ve salona ek masalar konulmasına bir hayli memnun olduğunu “Zınga zıng tabiri ancak bu gece için söylenebilir. Kapıların dışına kadar masalar var. Çok mütehassıs oldum.” Sözleriyle ifade etti. Gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy; başarısından, şıklığından ve sosyal medyada çok beğenilen “Dünya Güzellerim” programındaki mayolu pozlarından da bahsetti.

[irp]

Bülent Ersoy: “Aşk, meşk, para, pulla işim yok! Başarı önemli”

TSM’nin güçlü sesi Ersoy, geçtiğimiz gece kendisine yöneltilen; “Sanatta belli bir yıl ve başarıdan sonra beslendiğiniz nokta bu mu?” sorusuna; “Benim parayla pulla, aşkla, meşkle hiç alakam yok. Başarı benim için çok önemli. Allah’ım bana 46 sene hep bu başarıyı yaşattı, müteşekkirim Allah’ıma da vefakar dinleyicilerime de.” Şeklinde yanıt verdi. Ersoy; “İnsanız, muhakkak benim de hatalarım olmuştur, dinleyicilerim o hatalarımı bile kamufle ettiler, beni hep yüreklerinde sakladılar.” Diyerek, dinleyicilerine olan hislerini, duygusal bir şekilde ifade etti.

Şıklığım Yıldırım Mayruk’un Eseri

Bu gece farklı bir şıklığınız var, kıyafetinizde taş yok Bülent Hanım sözüne karşılık; Ersoy, ünlü modacı Mayruk için övgü dolu sözlerle yanıt verdi. “Bu hocaların hocası, üstatların üstadı Sayın Yıldırım Mayruk Hoca’nın bir şaheseri. Kendi elbisemi övmek megalomanca olmaz umarım, çünkü ben dikmedim; hoca için söylüyorum bunları… Ellerine sağlık” dedi.

Ersoy: “Fiziğimin beğenilmesi önemli değil! Benim bütün servetim gırtlağımda!”

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Ersoy; “Dünya Güzellerim” programının, Vietnam’da çekilen bölümlerinde mayolu pozlarıyla sosyal medyada büyük ilgi görüp ve beğenilmişti. Bu beğeninin Ersoy’a hatırlatılması üzerine; “Benim için fiziğimin beğenilmesi önem arz etmiyor! Seneler içinde şekil değişebilir; değişmemesini arzu ettiğim tek şey benim servetim! Hani demiştim ya sağ elimin parmağında uçak taşıyorum diye, ben bütün servetimi gırtlağımda taşıyorum.” Şeklinde cevap veren Diva; tek servetinin ‘sesi’ olduğunu vurguladı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler