Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'a Set Yasağı Geldi!

İlgili Postlar

Merve Boluğur’a Set Yasağı Geldi!

43 Kiloya Kadar Düşen Merve Boluğur’a Doktorundan Set Yasağı Geldi

Murat Dalkılıç İle boşandıktan sonra hızla kilo vermeye başlayan Merve Boluğur 43 kiloya kadar düşmesi sevenlerini ve doktorunu endişelendirdi. Merve Boluğur’a doktorundan set yasağı geldi.

Aşırı Kilo Kaybı Yüzünden Set Yasağı Geldi

Geçtiğimiz sezon rol aldığı dizisi 5 bölümde ekrana veda eden güzel oyuncu, bunun üzüntüsünü atlatamadan bu kez evliliğinde sorunlar yaşamaya başlamıştı. 2 yıllık eşi Murat Dalkılıç’tan boşanma öncesi ve sonrasındaki 3 ayda 8 kilo birden veren Merve Boluğur, 43 kiloya kadar düştü. 30 yaşındaki güzel oyuncu, her ne kadar sağlıklı olduğunu söylese de rutin kontroller için gittiği doktorları tarafından birtakım yasaklarla karşılaştı.

Hayranları tarafından da bu fark edildiği için bir çok kez bu konuyla karşı kaşıya kalan güzel oyuncu her seferinde ona göre kilosunun normal olduğunu söyledi.

Teklifleri Geri Çeviriyor

Dikkat etmesi şart olan Merve Boluğur’u doktoru “Bir süre dizi ve film setlerinden uzak dur. Çekimlerin uzun saatler sürmesi ve o yoğun tempo, sağlığına zarar verebilir” diyerek uyardı. Güzelliği ile bir çok markanın dikkatini çeken Merve Boluğur, kısa sürede birçok markanın da dikkatini çekti. Güzel oyuncu için Türkiye’de satış yapan birçok ünlü markanın reklam çekimleri için sıraya girdiği öğrenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler