Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (13.08.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (13.08.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

 

Yazışmalara, Hatice’den çarpıcı açıklama geldi!

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Erdoğan’la şarkıcı Hatice yazışmalarıyla gündeme gelmişti. Yazışmaları ortaya çıkan ikiliden şarkıcı Hatice sosyal medya hesabından yaşananlar hakkında çarpıcı açıklama yaptı.Bakalım Neler Söyledi

23 yıllık aşkı bitiren ne?

Ünlü şarkıcı Candan Erçetin ile yazar, yapımcı, senarist Hakan Karahan 23 yıldır birlikteydi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve beraberliklerini sır gibi saklayan çift, iki ay önce sessiz sedasız ayrıldı. 23 senede neler yaşandı, neden sır gibi saklanan ilişki ansızın bitti?

 

Hanife Aradığı Damat Adayını Buldu!

Star TV ekranında sunucu Zuhal Topal sunumuyla ekrana gelen evlilik programının sevilen gelin adaylarından biri olan Hanife programdan ayrılmasıyla gündeme geldi. Hanife programda aradığı bulamadı ve çok üzüldüğü zamanlar olmuştu. Şans sevilen gelin adayı Hanife’ye dışarıda güldü. Gelin adayı aradığı buldu ve sosyal medya hesabından nispet yaptı. Sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı “İster evlenir, ister eğleniriz!” notuyla paylaştı.

 

Adını Sen Koy Dizisi Başka Kanala Transfer Oldu!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Adını Sen Koy, yeni yayın döneminde artık TRT ekranlarında olmayacak. TRT 1’in gündüz kuşağının reyting rekortmeni olan dizisi, 180. Bölümüyle yaptığı, heyecanlı sezon finalinden sonra yeni bölümleriyle, transfer olduğu kanalda hayranlarıyla buluşacak.

 

Ezgi Mola sert çıktı: Allah belanı versin şerefsiz, sen öl!

Masum bir köpeği kasten aracıyla ezerek öldüren vicdansız adama sessiz kalamayan duyarlı oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından isyan etti. Ezgi Mola, “Allah belanı versin şerefsiz, sen öl ya!” diye çıkıştı. Detaylar haberimizde

 

Murat Başoğlu’nun aldattığı eşi ihaneti affetti!

Teknesinde bir kadınla öpüşürken habercilerin objektifine yakalanan ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun aldatılan eşi ihaneti affetti. Başoğlu, eşi ve oğluyla birlikte Amerika’ya tatile gidiyor. Detaylar haberimizde

Zuhal Topal Bikinili Görüntülendi

Sezon boyunca Fox TV’de izdivaç programı sunan Zuhal Topal, sezon yorgunluğunu tatil ile atmaya çalışıyor. Bodrum bölgesinde görüntülenen oyuncu, bikinili bir şekilde görüntülenmekten çekinmedi ve kısa süre içerisinde fotoğrafları ile sosyal medyada yer aldı.

 

Ebru Şallı’nın Photoshop Hilesi Alay Konusu Oldu

Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Ebru Şallı’nın paylaştığı son fotoğrafta Photoshop hilesi kısa süre içerisinde fark edildi. Durumun fark edilmesiyle birlikte sosyal medya üzerinden gönderilen mesajların büyük bir bölümünde Ebru Şallı’nın yaptığı bu hatayı pek çok kişi tarafından eleştirildi. Spor yaparak fit bir görünüme sahip olmaya çalışan ve uzun zamandan beri pilates gibi özel egzersizler yapan ünlü ismin Şallı’nın tüm bunlara rağmen hala Photoshop hilelerine başvurması aynı zamanda tepki çekti.

 

3 Adam’da Eser Kadro Dışı Kaldı

Uzun zamandan beri 3 Adam ile ilgili çok önemli iddialar gündeme gelirken son paylaşılan bilgilerle bu iddialar yeniden gündeme getirildi. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın rol aldığı yeni bir sinema filminde Eser Yenenler’e yer verilmedi. Oğuzhan Koç tarafından yazılan ve sinemaya uyarlanan filmde Eser Yenenler’e uygun bir rol bulunmadığı iddia edilse de tüm bu yaşananlar 3 Adam’ların dağılacağı şeklinde yorumlandı.

 

Gülşen bikinili yakalandı! Doğum kilolarını veremediği dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Gülşen, doğumun ardından ilk kez bikinili görüntülendi. Habercilerin objektifine yakalanan Gülşen’in doğum kilolarını hala daha verememiş olduğu dikkat çekti.Minik oğlu Azur Benan’ı kucağına aldıktan kısa süre sonra çalışmaya başlayan ve sahne çalışmaların nedeni ile bir süredir Bodrum’da olan ünlü şarkıcı Gülşen, hem iş hem tatil yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler