Ana SayfaDiziler3 Adam'da Eser Kadro Dışı Kaldı

İlgili Postlar

3 Adam’da Eser Kadro Dışı Kaldı

Uzun zamandan beri 3 Adam ile ilgili çok önemli iddialar gündeme gelirken son paylaşılan bilgilerle bu iddialar yeniden gündeme getirildi. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın rol aldığı yeni bir sinema filminde Eser Yenenler’e yer verilmedi. Oğuzhan Koç tarafından yazılan ve sinemaya uyarlanan filmde Eser Yenenler’e uygun bir rol bulunmadığı iddia edilse de tüm bu yaşananlar 3 Adam’ların dağılacağı şeklinde yorumlandı.

Açıklamalar Arka Arkaya Geldi

İbrahim Büyükak rap sesleri Oğuzhan Koç’un klibinde yer almaması ve hiçbir şekilde konuya dahil edilmemesi grup içinde ciddi sorunlar olduğunun önemli bir göstergesi olarak kabul edildi. Oğuzhan Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada Eser Yenenler için uygun biri rol olmadığını net bir şekilde söyledi ve bu konudaki diğer iddiaları yanıtsız bıraktı. Buna karşın gündemde konuşulan iddiaların büyük bir kısmında Eser Yenenler için grup üyeleri arasında sorun yaşandığı, bu nedenle de önümüzdeki dönemlerde 3 Adam’ın yoluna iki kişi olarak devam edeceği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde özel bir alışveriş merkezinde görüntülenen İbrahim Büyükak ise Eser Yenenler için uygun bir yer olmaması nedeniyle böyle bir kararın alınması gerektiğini fakat herhangi bir problem olmadığını söyledi. Eser’in her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek sorun olmadığını dile getirmeye çalışan İbrahim Büyükak’ın açıklamaları sosyal medyada yer aldığı gibi pek çok kişi tarafından da gerçekçi bulunmadı. İbrahim Büyükak Eser Yenenler’in özel bir stand up ile seyirci karşısına geçeceğini de duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler