Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Reyting rekortmeni Survivor yarışmasının 2018 sezonu heyecanla bekleniyor. Survivor tutkunları, şimdiden yeni sezonun başlaması için adeta gün sayıyor. Peki; Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Nasıl başvuru yapılabilir? Yeni sezonda kimler yer alacak? Survivor 2018 hakkında merak edilenler detaylar haberimizde…

Geçen sezon da her zaman olduğu gibi ekranlarda reyting rekortmeni olarak imzasını atan Survivor yarışması, yeni sezon için heyecanlı bir bekleyişe neden oluyor. Geçen sezon Ogeday Girişken’in şampiyon olduğu Survivor’da yeni sezon hakkında detaylar merak ediliyor.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Heyecanı şimdiden başlayan Survivor 2018 ne zaman başlayacak? sorusu en çok merak edilen sorulardan biri. Aksiyon dolu yarışmanın 2018 yılının Şubat ayında start vermesi bekleniyor.

Survivor 2018 yarışmacıları kimler olacak?

Bu güne kadar katılan tüm yarışmacıların yıldızının parladığı Survivor 2018’de kimlerin yarışacağı merak konusu. Bu konuda henüz net bir açıklama yapılmamış olsa da, yarışmacıların ağırlıklı olarak milli sporculardan oluşacağı söyleniyor.

Survivor 2018’e nasıl başvuru yapılır?

Mücadeleci ruhuna, gücüne ve dayanıklılığına güvenen herkes Survivor’a katılabilir. Bu özelliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız siz de www.tv8basvuru.com adresinden giriş yaparak başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınızı yine aynı adresten videolu olarak da yapabilirsiniz. Yine aynı adresten Survivor 2018 seçme yerleri ve duyularını takip edebilirsiniz.

Survivor 2018 nerede çekilecek?

Survivor 2018, her yıl olduğu gibi bu yıl da Dominik Cumhuriyeti ve adalarında çekilecek. Dominik Cumhuriyeti, Survivor’ın daha heyecanlı ve zorlu olması için çok uygun bir yer.

Survivor 2017 heyecanlı bir sezon olmuştu

Bu yıl ekranlarda izlenme rekorları kıran Survivor 2017, heyecan, hırs, tutku, mücadele ve zor yaşam koşulları ile izleyicilere tarifsiz heyecan yaşatmıştı. Birbirinden iddialı yarışmacılar, nefes kesen yarışmalar ile şampiyonluğa oynamıştı. Bu mücadelenin kazananı Ogeday Girişken olmuştu.

Survivor 2017 yarışmacıları

Ogeday Girişken
Adem Kılıççı
Anıl Karakurt
Berna Keklikler
Berna Öztürk
Burçak Tuncer
Denisa
Elif Şadoğlu
Erdi Ünver
Eser West
Fatih Hürkan
Fulya Şahin
Furkan Kızılay
Gökhan Gözükan
İlhan Mansız
Pınar Saka
Sabriye Şengül
Sadin Bakır
Seda Demir
Sedat Kapurtu
Sema Apak
Serhat Akın
Şahika Ercümen
Tarık Mengüç
Tuğçe Melis Demir
Volkan Çetinkaya
Yiğit İzik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler