Ana SayfaDedikoduBahar Candan, arkadaşlarını mı dövdü?

İlgili Postlar

Bahar Candan, arkadaşlarını mı dövdü?

Bahar Candan yeni bir iddiayla gündeme geldi. İddialara göre; Tv8’deki ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacılarından Bahar Candan ile Aybüke Kemiyeva bir ayakkabı olayından karakolluk oldu. Gecenin sonunu karakolda bitiren Bahar Candan olayın ardından telefonunu da kapatarak Bahar Candan sırra kadem bastı.

Tekme atarak kaçtı

Magazin dünyasında yer alan habere göre; akıllara durgunluk veren duyanları şoke eden olay işte şöyle gelişti…

Tv8’deki ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacılarından Aybüke Kemiyeva evine davet ettiği ; Tv8’deki ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacılarından Bahar Candan’ı “Lütfen ayakkabılarını çıkar ben titiz kızım” cümlesini kurarak uyardı. Bu ikaza çok sinirlenen Bahar Candan evden çıktı. On dakika sonra daha da sinirlenerek geri döndü. Kendisine kapıyı açan Aybüke Kemiyeva’yı kenara itip, ayakkabı ile içeri girdi. “Seni gidi ezik Aybüke! Bu küçücük evinde seni öldürürüm.” diye bağırarak, küfür etti. Aybüke Kemiyeva’yı saçlarından tutup asansöre kadar sürükledi. Aybüke’ye tekme atarak kaçtı.

Telefonunu da kapatan Bahar Candan kayıplara karıştı.

Darp edildi, şikayetçi oldu!

Darp edildiğini, yaşadığı olaydan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Tv8’deki ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacılarından Aybüke Kemiyeva, Kağıthane’deki Sadabad Polis Merkezi’ne giderek arkadaşı Bahar Candan’dan şikayetçi oldu. Aybüke Kemiyeva: “Yarışmadan sonra samimi olduk. Hep görüşüyorduk ama Bahar beni dövdü. Ondan şikayetçiyim. Hiçbir şekilde uzlaşmak istemiyorum.” İfadelerini kullanarak yaşananlar hakkındaki kesin duruşunu belirtti.

Tv8’deki ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacılarından Aybüke Kemiyeva’yı darp eden Bahar Candankonu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler