Ana SayfaDedikoduSeda Sayan yeni sevgili yaptı!

İlgili Postlar

Seda Sayan yeni sevgili yaptı!

Sevgilisi Erkan Çelik’ten beş ay önce ayrılan Seda Sayan, ayrılığın ardından kapadığı aşk kapılarını yeniden açtı. Ünlü sanatçının Nova Motors’un sahibi galerici Murat Karabova ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İşte detaylar…

Sanatçı Seda Sayan, beş ay önce altı yıldır birlikte olduğu Erkan Çelik ile yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından aşk kapılarını kapatan Seda Sayan’ın aşk tövbesi çok uzun sürmedi. Daha önce yedi evlilik yapan Sayan’ın, şimdi de Nova Motors’un sahibi galerici Murat Karabova ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları ortaya çıktı.

Seda Sayan aşk tövbesini bozdu

Bir daha evlilik yapmayacağını yaptığı açıklama ile kesin bir şekilde ifade eden Seda Sayan’ın Murat Karabova ile ilk olarak Haziran ayında birlikte görüldüğü iddia edildi. Geçmiş yıllarda Yeşim Salkım ve Aslıhan Hünel ile aşk yaşadığı dedikodularıyla gündeme gelen Murat Karabova ve Seda Sayan’ın Bodrum’da bir kulübe Demet Akalın’ı dinlemeye gittiği, ardından Türkbükü’ndeki bir hotelde düzenlenen partide eğlendikleri iddia edildi. Seda Sayan’ın, Murat Karabova’ya ‘Kara Gözlüm’ şarkısını söylediği de dedikodular arasında.

Sevgilisinin peşinden Kıbrıs’a gitti

Seda Sayan ve Murat Karabova’nın geçtiğimiz günlerde bir sebepten dolayı tartıştığı ve aralarının bozulduğu söyleniyor. Seda Sayan’ın gönlünü almak isteyen Karabova’nın Kıbrıs’ta konser veren Seda Sayan’ın peşinden gittiği ve Sayan’ın ailesi ile birlikte en ön sıralardan konseri izlediği öğrenildi. Murat Karabova, konser sırasında Seda Sayan’ın videolarını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

Elbisesi alkış aldı

Konukları için özel hazırlık yapan Seda Sayan, Nur Yerlitaş imzasını taşıyan elbisesi ile birbirinden seksi pozlar verdi. Elbisesini nasıl bulduklarını konuklarına soran Seda Sayan, “Bana aşırı dekolte geldi. Sizce nasıl?” dedi. İzleyicilerden alkış alınca “Anladım, sınavı geçtik.” dedi.

Murat Karabova

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler