Ana SayfaÜnlülerGamze Keçeli Eleştirilere Ateş Püskürdü: Daha Bebeğimin 40'ı Çıkmadı

İlgili Postlar

Gamze Keçeli Eleştirilere Ateş Püskürdü: Daha Bebeğimin 40’ı Çıkmadı

Gamze Keçeli eleştirilere ateş püskürdü: Daha bebeğimin 40’ı çıkmadı! Geçtiğimiz yıl hayatını ünlü işadamı Nedim Keçeli ile görkemli bir düğünle birleştiren oyuncu,sunucu Gamze Karaman Keçeli, neden ateş püskürdü? Özellikle kadınları hedef tahtasına oturtan güzel oyuncu, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Yurt dışında evlenmek isteyenler için ilham kaynağı ünlüler

Haftalarca Konuşulan Düğün

Oyunculuk ve sunuculuk yapan 2003 Miss Model of Türkiye birincisi Gamze Keçeli, geçtiğimiz sene büyük aşk yaşadığı ünlü işadamı Nedim Keçeli ile, Nedim Keçeli’nin İstinye’deki evinde nikah kıymıştı.

Nikahtan 2 ay sonra İtalya Venedik’teki San Clemente Adası’nda bulunan Kempinski Otel’de dillere destan muhteşem bir düğün yapan çift, günlerce magazin basının en üst sıralarında yer almıştı. Gamze, Nedim Keçeli çiftinin İtalya’daki düğününe başta Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı olmak üzere cemiyet hayatından bir çok sayıda ünlü davetli katılmıştı.

Nedim Keçeli Kimdir?

Doğumdan Sonra İlk Kez Bodrum’da Görüntülendi

Geçtiğimiz Temmuz ayında oğlu Yaman’ı kucağına alarak annelik sevinci yaşayan Gamze Keçeli, önceki gün Bodrum’da tatilde görüntülendi. Minik oğlu Yaman’ı uyutup dadısına emanet eden Gamze Keçeli, sonra eşi ile Serafina Mare’ye eğlenmeye gitti. Magazin muhabirlerine poz veren taze anne Gamze Keçeli’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Magazin sayfalarından yayınlanan bu fotoğrafından sonra “Doğum kilolarını henüz veremedi” yorumlarına ateş püsküren Gamze Keçeli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile eleştirilere cevap verdi.

Gamze Karaman kimdir

İnsanlığınızı Kaybetmeden Saçmalayın

Ünlü oyuncu kendisini eleştirenlere şu cevabı verdi:

“Son günlerde bazı magazin sitelerinde resimlerimin altına kilomla alakalı yorumlar görüyorum. Ben çok kısa bir süre önce dünyalar güzeli bir bebek dünyaya getirdim. Daha loğusalık dönemim bile bitmemişken, daha bebeğimin 40’ı çıkmamışken! yapılan yorumları hayretle izliyorum. Özellikle bu yorumları yapanların kadın olması çok çok üzücü benim için… Evet, şu an 36 beden değilim normal olarak! Ama hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum… İçimden bir mucize, bir insan çıktı. Arkadaşlar; bu kadar kısa bir zamanda nasıl eski halime dönebilirim ki süt veriyorum ve dönmek içinde bir çabam yok şu an biraz mantık… Saçmalayacaksanız da insanlığınızı kaybetmeden saçmalayın…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler