Ana SayfaKimdirGamze Karaman kimdir?

İlgili Postlar

Gamze Karaman kimdir?

Gamze Karaman, 16 Ekim 1982 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Gamze Karaman, 2003 yılında düzenlenen Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye Güzeli seçildi. Eski hentbolcu olan Gamze Karaman, modellik ve sunuculuk da yaptı.

Gamze Karaman’ın eğitim hayatı

Marmara Üniversitesi Spor Akademisinden mezun oldu.

Gamze Karaman’ın yarışma deneyimi

Gamze Karaman, profesyonel olarak hentbol ile ilgilenmek ile birlikte zaman içerisinde güzelliğine yönelik övgüleri ve önerileri de dikkate alarak model olma yolunda somut adımlar atmıştır. 2003 yılında düzenlenen Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye Güzeli seçilerek bu anlamda adından ciddi anlamda söz ettirmiştir.

Ertesi sene 2004 Miss Globe International yarışmasına ülkemizi temsilen katılarak çok ciddi bir kesimi kendisine hayran bırakan Karaman, bu yarışmada da ikincilik derecesini elde etmiştir. Kısa zaman içerisinde ülkemiz genelinde de popüler hale gelmiş ve oyunculuk teklifleri almıştır.

2003 yılında Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye Güzeli seçilmesinin ardından 2004 Miss Globe International yarışmasında da ikinci oldu.

Gamze Karaman’ın iş hayatı

Eski hentbolcu olan Gamze Karaman, modellik ve sunuculuk da yaptı. Sinema filmi ve televizyon dizilerinde rol almaktadır.

Gamze Karaman’ın ilk oyunculuk deneyimleri

2007 yılında “Çılgın Dersane” adlı sinema filmi ile oyunculuğa başladı. Kısa bir zaman dilimi içerisinde güzelliği ile dilden dile yayılan ve aynı zamanda modellik hayatını da aktif bir şekilde sürdüren Gamze Karaman, zaman içerisinde film ve dizi oyunculuğuna aktif bir şekilde başlamış ve ilk projesine 2007 yılında Çılgın Dersane filmi ile çıkmıştır. Cüneyt Arkın, Yağmur Atacan, Duygu Çetinkaya, Tuba Ünsal gibi isimler ile birlikte ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.2012 yılında Fox Tv‘de yayınlanan “Harem” dizisinde Abide Sultan karakterini canlandırdı.

2014 yılında Fox TV de yayınlanan “Düşler ve Umutlar” dizisinde rol aldı.

Gamze Karaman’ın özel hayatı

Eski Türkiye güzeli, Türkiye’nin ünlü iş adamlarından birisi olarak dikkatleri çeken Nedim Keçeli ile 2017 yılında hayatını birleştirmiştir.

Gamze Karaman’ın rol aldığı film ve diziler 
2014 – Düşler ve Umutlar (TV Dizisi)
2012 – Harem (Abide Sultan) (TV Dizisi)
2010 – Makber (Leyla) (TV Dizisi)
2010 – Kızım Nerede (Ebru) (TV Dizisi)
2008 – Sıfır Noktası (Aslı)(TV Filmi)
2008 – Aman Annem Görmesin (Seray) (TV Dizisi)
2007 – Çılgın Dersane (Eda)(Sinema Filmi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler