Ana SayfaÜnlülerFurkan Kızılay, yeni Havuç hakkında ilk kez açıklama yaptı: İşi çok zor!

İlgili Postlar

Furkan Kızılay, yeni Havuç hakkında ilk kez açıklama yaptı: İşi çok zor!

Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllar Havuç karakterine hayat veren ünlü oyuncu Furkan Kızılay, yeni Havuç hakkında ilk kez konuştu. Furkan Kızılay, “Zor bir şeyin altına girdi. İşi çok zor.” dedi. İşte detaylar…

Furkan Kızılay’dan ‘Aslan Ailem’ açıklaması

Furkan Kızılay’dan yeni Havuç yorumu

Yıllar boyu Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u olarak hayatımızda yer alan, çocukluk yıllarını Havuç karakteri olarak geçiren Furkan Kızılay, dizinin yeni sezonda yeniden yayınlanmaya başlamasına rağmen Havuç olmaya devam etmemeye karar vermişti. Furkan Kızılay’ın yerine, Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’u Baran Erdoğan olmuştu. İzleyiciler, uzun bir süre Havuç karakterinin yeni yüzüne alışmakta zorlanmıştı.

Furkan Kızılay kimdir?

İşi çok zor, başarılar diliyorum.

Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç’u olarak tanımaya başladığımız Furkan Kızılay, yeni Havuç Baran Erdoğan hakkında ilk kez açıklama yaptı. Kızılay, Baran Erdoğan’ın zor bir iş üstlendiğinin altını çizerek “Orada benim yerime oynayan arkadaşa (Baran Erdoğan) çok yüklendiler. Tabii ki kolay değil. Sonuçta 15 senelik ‘Havuç’ karakteri var ortada. Seyircinin yeni ‘Havuç’a bir anda alışması kolay olmayacak. Zor bir şeyin altına girdi. İşi çok zor, başarılar diliyorum kendisine.” diye konuştu.

Mehmet Baran Erdoğan Kimdir ?

Artık farklı rollerle anılmak istiyor

Furkan Kızılay, dizinin yeni bölümlerinde Havuç karakterini oynamamasının nedeni olarak; artık farklı rollerle gündeme gelmek istemesi, sadece Havuç karakterini değil, farklı karakterleri de oynamak istemesi olarak açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler