Ana SayfaDizilerFunda Eryiğit Yeni Dizisi "Son Yaz" Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Funda Eryiğit Yeni Dizisi “Son Yaz” Hakkında Konuştu!

Son dönemde Bir Başkadır dizisinde oynadığı Ruhiye karakteri ile gündeme gelen Funda Eryiğit yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor. Fox TV’de ekranlara gelecek Son Yaz dizisi ile ekranlara dönen Eryiğit yeni dizisi hakkında konuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Funda Eryiğit Kimdir?

Son Yaz Dizisi ile Ekranlara Dönüyor

Başrollerini Ali Atay ve Alperen Duymaz’la paylaştığı yeni dizisi Son Yaz hakkında konuşan oyuncu “Aksiyon dolu erkek dünyasının, sıcak bir aile hikayesine bağlanış şekli ve Canan’ın değişimi beni etkiledi” dedi.

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı ekranların yeni dizisi “Son Yaz”ın başrol oyuncularından Funda Eryiğit, rolü ve yeni projesini anlattı.

Funda Eryiğit “Canan Karakterinin Değişimi Etkiledi”

İdealist, tuttuğunu koparan bir genç kızken, üniversitede Selim’le (Ali Atay) evlenmesiyle hayatının seyri değişmiş bir kadın olan Canan karakterini canlandıran Eryiğit’i, en çok karakterin değişimi etkilemiş.

Eşi Selim’in ortalarda olmadığı, kendini evine ve çocuklarına adadığı uzun yıllar sonrasında boşanmaya karar verip mesleğini yapmaya ve kurduğu güvenli alanın dışına çıkmaya cesaret etmesini izleyicinin de takdir edeceği görüşünde. Ayrıca ayrılık süreciyle birlikte eşiyle yeniden tanışmaya ve gerçek bir ilişki kurmaya başlamasının hikayedeki en güçlü duygusal serüvenlerinden biri olacağını belirtiyor.

Son Yaz Dizisinin 2. Fragman Yayınlandı!

Boşanma Kararı ile Başlayan Bir İlişki İzleyeceğiz

Senaryoyu okuduğunda evet demesinde en etkili olan sebebi ve “Son Yaz”ın farkını ise güzel oyuncu şu sözlerle anlatıyor:

“Mafyatik, aksiyonlu erkekler dünyasının bir aile hikayesine bağlanması, bu iki dünya arasındaki çatışmaların büyük trajediler yerine karakterlerde dönüşümler ve farkındalıklar yaratması etkiledi. Aile bağlarını alıştığımızın dışında bir biçimde işliyor. Hikayenin yazın başlaması, bu sıkıntılı günlerde seyircide ferah bir his yaratabilir. Onun dışında boşanma kararıyla başlayan bir ilişki izleyeceğiz. Uzun zamandır evli olan fakat gerçek anlamıyla birlikte olamayan Canan ve Selim’in gerçekten ilişki kurması, birbirlerini dinlemeye başlaması, ayrılmalarıyla mümkün oluyor. Bu anlamda da daha önce izlediklerimizden farklı bir ilişki göreceğiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler