Ana SayfaÜnlülerUmut Oğuz, Gelen Teklife İsyan Etti!

İlgili Postlar

Umut Oğuz, Gelen Teklife İsyan Etti!

Umut Oğuz, 2008 yılında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan başrollerinde Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt gibi isimlerin yer aldığı Adanalı adlı TV dizisinde Fiko karakteri ile tanınmıştır. Umut Oğuz eşi Sevilay ve oğulları Dora ile ormanda yürüyüş yaptı. İki senedir işsiz olduğunu, bir yapım şirketiyle görüştüğünü söyleyen Oğuz, gelen teklife isyan etti.

Umut Oğuz’un ücret isyanı: İki senedir işsizim

Oyuncu Umut Oğuz eşi Sevilay Oğuz ve oğlu Dora ile Belgrad Ormanları’nda görüntülendi. Dizide oynaması için bir yapım şirketiyle görüştüğünü söyleyen Oğuz “10 sene önce aldığım rakamı teklif ettiler. Reddettim, direniyorum. Dizi, sabır işi. Karşılığını almadığın sürece yapılması zor. Uzun süre oynayan arkadaşlara hayranım” dedi.

Umut Oğuz, “DM’den ‘Bize yardım eder misiniz?’ diye o kadar çok mesaj geliyor ki…Millet bizi evde para basıyoruz sanıyor. Ben de iki senedir işsizim”

Umut Oğuz, Gelen Teklife İsyan Etti!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan ünlü oyuncu Umut Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Dizide oynaması için bir yapım şirketiyle görüştüğünü söyleyen Oğuz “10 sene önce aldığım rakamı teklif ettiler. Reddettim, direniyorum. Dizi, sabır işi. Karşılığını almadığın sürece yapılması zor. Uzun süre oynayan arkadaşlara hayranım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler