Ana SayfaÜnlülerFulin yandı! 2. derece yanık olan Fulin çok acı çekiyor!

İlgili Postlar

Fulin yandı! 2. derece yanık olan Fulin çok acı çekiyor!

Fulin yandı! 2. derece yanık olan Fulin çok acı çekiyor! Ünlü şarkıcı Fulin, geçirdiği talihsiz kaza sonucu elini yaktı. Fulin’in eli, 2. derece yanık oldu. Fulin’in başına gelen yanık olayı nasıl cereyan etti? Şu an sağlık durumu nasıl? Fulin, olay ile ilgili olarak neler söyledi? Olayı nasıl anlattı? Detaylar haberimizde…

Emrah Karaduman’ın Eski Sevgilisi Fulin’in Klibinde Şok Eden Aleyna Detayı!

Fulin’in eli 2. derece yandı

Son dönemlerin dikkat çeken ismi ünlü şarkıcı Fulin, Bebek Parkı’nda yürüyüş yaparken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Fulin’in elinin yanık olduğu dikkat çekerken, talihsiz bir olay sonucu elinin yandığı ortaya çıktı. Basın mensuplarının  elindeki yanığı fark edip neler olduğunu sorması üzerine yaşadığı talihsiz olayı anlatan Fulin, “İki gün önce su ısıtıcısından su alırken elime kaynar su döktüm ve beni acile götürdüler. 2. derece yanık oluşmuş, çok acı çekiyorum.” diye konuştu.

Fulin kimdir?

Fulin yandı! 2. derece yanık
Fulin yandı! 2. derece yanık

Bak işte Kylie de aynı kıyafeti giymiş

Klibinde giydiği kırmızı deri kostümü dünyaca ünlü model Kylie Jenner’ın giymesi hakkında gelen sorulara yanıt veren Fulin, “Son klibimde giydiğim kostümdü zaten, stylingini ben yapmıştım. 5 gün önce sosyal medyadan haberlerini aldım, ‘bak işte Kylie de aynı kıyafeti giymiş’ dediler. Sonra baktım baya bir pişti olmuşuz, kendisi de görmüştür zaten.” dedi.

Türkiye’nin en iyi dans eden popçusu benim

Dans konusunda son derece iddialı olduğu konusuna vurgu yapan Fulin, Hadise ve Atiye dışındaki diğer şarkıcıların iyi dans edemediğini söyleyerek “Bu konuda çok mütevazi olamayacağım ‘Türkiye’nin en iyi dans eden popçusu benim’ diyebilirim. Hadise var, Atiye var onun dışında kalan birçok kişi dans ettiğini zannediyor oturup bir izlesinler kliplerini gerçekten dans edebiliyorlar mı? Ben onlara ‘montaj dansçısı’ diyorum. Klipleri montajlayınca dans ediyormuş gibi duruyorlar işte.” diye konuştu.

Fulin’in klibini Aleyna Tilki’nin klibine benzettiler

Ünlü şarkıcı Fulin, geçtiğimiz haftalarda yeni şarkısına klip çekmişti. Yeni klibi, eski sevgilisi Emrah Karaduman’ın yeni sevgilisi ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin ‘Cevapsız Çınlama’ isimli şarkısının klibine benzetilmişti. Fulin’in yeni klibindeki bazı sahneler, Aleyna Tilki’nin klibine benzetildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler