Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay'ın sevgilisi iki Rus güzelle yakalandı!

İlgili Postlar

Birce Akalay’ın sevgilisi iki Rus güzelle yakalandı!

Birce Akalay’ın sevgilisi iki Rus güzelle yakalandı! Son zamanlarda ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere inat birlikte poz veren ünlü oyuncu Birce Akalay ve sevgilisi Can Tunalı, şimdi de bomba bir haber ile gündeme geldi. Birce Akalay’ın sevgilisi Can Tunalı, iki Rus güzelle bir mekandan çıkarken görüntülendi. Birce Akalay aldatıldı mı? Can Tunalı’nın yanındaki iki Rus kadın kim? Olaylı geceden detaylar haberimizde…

Birce Akalay’dan Yeni Dizisi İle İlgili Samimi Açıklamalar!

Birce Akalay ve Can Tunalı’dan ayrılık haberi

Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların parlayan yıldızı olan ünlü oyuncu Birce Akalay, balet Can Tunalı ile aşk yaşıyor. Ünlü çift, son zamanlarda ayrılık haberleri ile gündeme geliyordu. Dedikodular ayyuka çıkınca, el ele tutuşup bir mekandan çıkarak poz verdiler ve ayrılık iddialarını yalanladılar.

Birce Akalay kimdir?

Birce Akalay’ın sevgilisi Can Tunalı iki Rus kadınla görüntülendi

Birce Akalay’ın sevgilisi Can Tunalı, önceki akşam iki Rus güzelle bir mekandan birlikte çıkarken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Yanında iki Rus kadın olan Can Tunalı, patlayan flaşlar ile büyük bir panik yaşadı. Neye uğradığını şaşıran Tunalı, görüntülenmesi nedeni ile gergin anlar yaşadı.

Birce Akalay'ın sevgilisi iki Rus
Birce Akalay’ın sevgilisi iki Rus

Gazetecilere dil çıkardı

Can Tunalı, mekandan birlikte çıktığı iki Rus kadın ile birlikte aynı taksiye bindi. Taksi hareket edeceği sırada Rus kadınlardan biri kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına dil çıkararak ilginç bir poz verdi. Can Tunalı’nın gergin halleri ise dikkat çekti.

Birce Akalay'ın sevgilisi iki Rus
Birce Akalay’ın sevgilisi iki Rus

Şimdilerde Ağlama Anne isimli yeni dizi ile izleyicinin karşısına çıkan güzel oyuncu Birce Akalay, son olarak rol aldığı dizi hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmişti. Akalay, “Ağlama Anne’de yaptığı bir hatayla gençliğini, kendi ve ailesinin hayatını mahveden ‘Alev’ karakterini canlandıracak. Güzel oyuncu Birce Akalay rolü ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Birce Akalay, “Bol bol belgesel izledim çünkü gerçek bir hapishane ortamını yaşamadım. Hatta izlediğim belgesellerden birinde, ‘bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum’ aynı suçtan hüküm giymiş bir kadın mahkumun hikayesine denk geldim. İçselleştirme süreci benim için hiç bitmeyecek, çok zor bir kadın hikayesi bu. Bunun dışında genel olarak kişileştirme sürecimde yazarak çalışıyorum.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler