Ana SayfaKimdirFuat Fatih Odabaşı Kimdir?

İlgili Postlar

Fuat Fatih Odabaşı Kimdir?

İlker Ayrık’ın sunmuş olduğu On Numara Beş Yıldız programıyla sevilen ve Muhteşem İkili dizisinde Kaan karakterine hayat veren Fuat Fatih Odabaşı Kimdir? Fuat Fatih Odabaşı Biyografisi ve hakkında bilinmeyenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Fuat Fatih Odabaşı Nerelidir? Fuat Fatih Odabaşı Kaç Yaşında? Fuat Fatih Odabaşı Hangi Burç?

Muhteşem ikili çocuk oyuncu 4 Kasım 2011 yılında dünyaya gelmiştir. Şu anda 7 yaşında olan Fuat Fatih Odabaşı Akrep burcudur.

Fuat Fatih Odabaşı Kimdir?

Küçük yaşta oyunculuğa başlayan Fatih Odabaşı kariyer basamaklarını hızla tırmanacağını düşünüyoruz. Fatih Odabaşı şu anda ailesi ile yaşıyor ve çok yetenekli olduğunu görünce ailesi onu Oyunculuk Ajansına kayıt ettirmiş. Muhteşem İkili Kaan daha önce İlker Ayrık’ın sunduğu on numara beş yıldız programını kardeşiyle birlikte konuk olarak katılmış ve orada da çok sevilmiştir.

Öykü Karayel, Özge Gürel, Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol’un Kanal D ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan Muhteşem İkili dizisinde bir araya geldiği enfes bir senaryo ile izleyici karşısına çıkmışlardır. İlk tanıtımı ve fragmanını izleyenler tarafında çok merak edilmiş ve dizinin ilk bölümünü ile dizi bekleneni izleyicisine vermiştir. Güçlü senaryosu ve yetenekli oyuncu kadrosuna bir de Muhteşem İkili çocuk oyuncu olarak Kaan karakterine hayat veren Fatih Odabaşı katılmıştır .

Muhteşem İkili Kaan Kimdir?

Kaan, Mustafa Kerim Can adlı polisin oğludur. Çok tatlı bir çocuk olan Kaan, adeta büyümüşte küçülmüş gibidir. Kaan Muhtemeşem İkili dizisinde oldukça atletik ve sporcu bir çocuk olarak ekranlarda izleyeceğimiz bir çocuktur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler