Ana SayfaDünyaFlaş karar: Artık bikinili güzellik yarışması yapılmayacak!

İlgili Postlar

Flaş karar: Artık bikinili güzellik yarışması yapılmayacak!

Amerika güzellik yarışmasında flaş karar! Artık güzellik yarışması bikini ile yapılmayacak. Yarışmacılar, bundan sonra fiziksel özelliklerine göre değerlendirilmeyecek. İşte detaylar…

Miss America’da devrim niteliğinde karar

ABD Güzellik Yarışması (Miss America)’da flaş bir karar alındı. Güzellik yarışmasının organizatörleri, bundan sonra yarışmacıların fiziksel görünüşlerine göre değerlendirilmeyeceklerini açıkladı.

İç güzelliğe önem verilecek

Organizatörler,bundan sonra yarışmacıların “iç güzelliklerine” daha fazla önem verileceğini, özellikle yarışmanın jüri üyelerinin yarışmacılarla yapacağı kısa mülakatların daha büyük önem taşıdığını duyurdu.

Kişiliklerini yansıtacak kıyafetler giyecekler

Bundan sonra güzellik yarışması yarışmacıları bikini giymek yerine, kendilerini daha rahat hissettikleri ve kişiliklerini daha iyi yansıtacakları kıyafetler giyebilecek.

Farklı vücut ölçülerindeki kadınlar da katılabilecek

BBC Türkçe’nin haberine göre; kararı kamuoyuna açıklayan Miss America Organizasyon Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Gretchen Carson, kararı kamuoyuna açıklarken farklı beden ölçülerine sahip olan kadınların da yarışmaya katılmalarını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Miss America’da yeni dönem

Miss America’nın güzellik yarışması hakkında verdiği bu karar, adeta devrim niteliğinde. Yarışmada, bikini kuralının kaldırılması ve yeni düzenlenemeler ile yeni bir dönem başlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler