Ana SayfaDünyaÜnlü tasarımcı feci şekilde intihar etti!

İlgili Postlar

Ünlü tasarımcı feci şekilde intihar etti!

Ünlü tasarımcı Kate Spade’den kötü haber geldi. Spade’nin evinde ölü bulunduğu ve intihar ettiği öğrenildi. Ünlü tasarımcının ölümünün detayları haberimizde…

Kate Spade intihar etti

New York’un Manhattan bölgesinde oturan dünyaca ünlü Amerikalı tasarımcı Kate Spade, evinde ölü halde bulundu. Gelen ilk bilgilere göre; ünlü tasarımcı Kate Spade kendini asarak yaşamına son verdi. Kate Spade’nin cansız bedenini, hizmetçisi buldu.

Cansız bedeni bulundu

Kate Spade’nin hizmetçisi, sabahın erken saatlerinde mesaisine başlamak için ünlü tasarımcının evine geldi. Kapıyı açar açmaz Spade’nin cansız bedenini bulan hizmetçi, hemen 911’i arayarak yardım istedi. Hemen olay yerine gelen polis ekipleri, Kate Spade’nin cansız bedeni ile karşılaştı. Ünlü tasarımcının kendini asarak intihar ettiği öğrenildi.

Ardında bir de not bıraktı

Kate Spade’nin intihar etmeden önce bir not bıraktığı öğrenilirken, notta ne yazdığı henüz açıklanmadı.

Moda dünyası şokta

Moda dünyasının önde gelen isimlerinden Kate Spade, aslında gazetecilik okumuştu. Ancak, eğitimini aldığı mesleği yapmak yerine, tasarım alanında çalışmalar yapmaya başladı. Tasarım alanında başarılı bir kariyer oluşturan Kate Spade ve eşi Andy Spade, 1993 yılında Kate Spade markasını duyurdu. Kate Spade, 1999 yılında Spades şirketini, 2006 yılında da Liz Claiborne’u, Neiman Marcus Group’a sattı ve sadece markasının görünen yüzü olmayı tercih etti. 2007 yılında ise firmadan ayrıldı ve ailesi ile birlikte yardım projelerinde yer almaya başladı. Ünlü tasarımcının ölüm haberi, moda dünyasını şoke etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler