Ana SayfaDünyaFlaş haber! Adriana Lima Metin Hara'dan hamile mi? Yanıtı haberimizde...

İlgili Postlar

Flaş haber! Adriana Lima Metin Hara’dan hamile mi? Yanıtı haberimizde…

Son dakika gelişmesi. Dünyaca ünlü model Adriana Lima’nın, Türk yazar sevgilisi Metin Hara’dan bebek beklediği ortaya çıktı. Bir ayrıldılar, bir ayrılacaklar derken Adriana Lima, resmen yengemiz olacak. Detaylar haberimizde…

Adriana Lima Metin Hara’dan hamile!

Geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları yönünde dedikodular çıkan Adriana Lima ve Metin Hara çifti hakkında bomba gibi iddia. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, bugün köşesinde dedikoduların hedefi olan Adriana Lima ve Metin Hara çiftinin kaleme aldı. Hem de bomba etkisi yaratan bir haber ile. Adriana Lima hamile!

Bülent Cankurt’un yazısındaki o kısım:

Dünya magazin gündeminde de yankı uyandıran Metin Hara ile Adriana Lima aşkı, yerli-yabancı herkesin çenesini yormaya devam ediyor! Uzun süre kimsenin inanmadığı bu aşkın bittiğine dair yerli meslektaşlarım uzun süre kalem oynatmıştı. Şimdi de bayrağı ABD basını aldı! Adriana Lima, Elton John’un Oscar partisine tek başına gidince, New York Post’un magazin yazarı Richard Johnson, ayrıldıklarını iddia etti; külliyen yalan!

Adriana Lima ve Metin Hara evlenecek!

Nedense dünyaca ünlü Victoria’s Secret modeli Adriana Lima ile Metin Hara’yı kimse birbirine yakıştıramadı! Ancak herkesi daha da dumura uğratmaya hazırlandıklarını belirteyim. Hatırlarsanız; çifte yakın bir arkadaşım yazdan beri flört eden aşıkların “önce bebek, sonra nikah” modasına uymaya karar verdiklerini söylemiş, ben de yazmıştım. Beş yıl evli kalıp 2014’te boşandığı Sırp basketbolcu Marko Jaric’le evliliğinden Valentina ve Sienna adında iki kızı olan Adriana Lima, Metin Hara’dan bebek sahibi olmak istiyormuş. Ayrıldılar iddiası ortaya atılınca o arkadaşımı aradım. “Ne ayrılması, Adriana Lima iki aylık hamile” dedi. Arkadaşım, daha önceki konuşmamızda, “Eğer Adriana hamile kalırsa evlenecekler.” demişti. Görünen o ki, çok yakında Adriana Lima resmen yengemiz olacak.

Adriana Lima ve Metin Hara çifti ile ilgili Amerikan basınında bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre, Oscar törenine yalnız katılan Adriana Lima, Metin Hara’dan ayrılmış ve bekar hayatına geri dönmüştü. Adriana Lima konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamış, Metin Hara ise sosyal medya hesabından Lima’nın fotoğrafını paylaşarak özlediğini ifade etmişti. Bu paylaşım, ayrılık iddialarına nokta koymuştu.

Adriana Lima kimdir?

Metin Hara kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler