Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'dan, 'sperm bankası da ne, inşaat işçileri var ya' sözleriyle ilgili...

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan, ‘sperm bankası da ne, inşaat işçileri var ya’ sözleriyle ilgili tepki çekecek savunma!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, inşaat işçileri ile ilgili yaptığı “Sperm bankası da neymiş, inşaat işçileri var ya.” sözlerinin ardından, sosyal medya hesabından kendini savundu. Seda Sayan’ın yaptığı paylaşım, yine tepki çekecek gibi görünüyor. İşte detaylar…

Seda Sayan’dan inşaat işçiler ve sperm açıklaması

Show TV ekranlarında yayınlanan programında konuk olarak manken Ece Gürsel’i ağırlayan Seda Sayan, canlı yayın sırasında tepki çekecek bir açıklamaya imza atmıştı. Program sırasında Bilal Özcan Ece Gürsel’e “Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?” şeklinde bir soru sordu. Her şeyi bu soru başlattı. Konuyu önceden annesi ile görüştüğünü ifade eden Gürsel, “Annem koca adayı çıkmadı. Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti.” yanıtını vermişti ki Seda Sayan, araya girdi ve “Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyorsunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?” dedi. Seda Sayan’ın bu sözleri büyük tepki çekti.

Seda Sayan’a tepki: Şarlatan!

Sözleri ile eleştiri oklarının hedefi olan Seda Sayan’a ilk tepki İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür’den geldi. Yunus Özgür, Seda Sayan’ın bu sözleri için “Bu Seda Sayan’ın kendi ahlak anlayışını yansıtıyor. Kendisine şarlatan diyebilirim.” açıklamasını yaptı.

Sosyal medyadan Seda Sayan’a tepki: Programı kaldırılsın

Seda Sayan’a tepkiler çığ gibi büyürken, sosyal medya da ayağa kalktı. Sosyal medya kullanıcıları, Seda Sayan’ın programının kaldırılması için RTÜK’e çağrıda bulundu.

Kadın sizi onure etti, aslanlar, babayiğitler var dedi

Yanlış anlaşıldığını ifade eden Seda Sayan, Mehmet Yüzüak’ın bir paylaşımını alıntı yaparak kendi sosyal medya hesabında yayınladı. Yoruma kapalı olarak yaptığı paylaşımda “Yahu Kadın sizi onure etti onure Aslanlar gibi dedi babayiğitler Var dedi inşaatlarda çalışanlar var dedi Siz @sedasayan a teşekkür edin….” yorumu dikkat çekti.

Günlerdir “Ne sperm bankası, ne inşaat işçiler var, onlardan çocuk yap” şeklindeki açıklaması ile gündemde olan Seda Sayan, “Ben de bir inşaat işçisi kızıyım” demişti.

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler