Ana SayfaÜnlülerFit Ece Fiziğiyle Tam Not Aldı!

İlgili Postlar

Fit Ece Fiziğiyle Tam Not Aldı!

Ünlü tasarımcı Ebru Yener geçtiğimiz gün yeni kreasyonunu tanıtmak için özel bir fotoğraf çekimi düzenledi. Ünlü tasarımcının “Ebru Yener Beach Couture  What Ever I Want” adını taşıyan 2020 yazı için tasarlanan mayo kreasyonunu ise ünlü manken Ece Gürsel tanıttı. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle fit Ece fiziğiyle tam not aldı!

Toplantı Şıklığı Göz Kamaştırdı

Akmerkez’de bir toplantıya katılan Ece Gürsel, toplantı öncesinde objektiflere yakalanmıştı. Fotoğrafını çekmek isteyen basın mensuplarını kırmayan Ece Gürsel, gülümseyerek poz verdi. Gürsel’in üzerinde taşıdığı siyah elbiseye sosyal medyadan beğeni yağdı.

Ece Gürsel’den İddialı Pozlar!

Mevzuniyet Defilesiyle Beğeni Toplamıştı

Mayıs ayında “Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü”nün geleneksel olarak düzenlediği yıl sonu defilesine kendisine gelen ricayı kırmadan katılan Ece Gürsel büyük bir beğeni toplamıştı. Öğrenciler tarafından tasarlanan giysileri Şebnem Scheafer ile podyumda taşıyan Gürsel bu ricayı kurmamasıyla okulun öğrencilerini de çok mutlu etmişti.

Fit Ece Fiziğiyle Tam Not Aldı!

Ebru Yener’in iki senedir üzerinde çalıştığı Ebru Yener Beach Couture “ What Ever I want” kresyon, 45 farklı modelden oluşuyor. Farklı renk seçenekleriyle toplamda 300 parçadan oluşan şık, feminen, çağdaş ve metropol kadınlarından ilham alarak tasarlanan koleksiyonu ünlü manken Ece Gürsel tanıttı.

Fit Ece Fiziğiyle Tam Not Aldı!
Ece Gürsel Fiziğiyle Tam Not Aldı!

Ebru Yener’in mayo yaz kreasyonu için Cengiz Dikbaş’ın objektiflerine poz veren Ece Gürsel, fotoğraf çekiminden önce tam 10 kilo vererek 22 sene önce modelliğe başladığı gün ki kilosuna döndü. 3. Boğaz Köprüsü’nün manzarasında çekilen fotoğraflarda Ece Gürsel’i görenler ünlü mankenin yıllara meydan okuyan güzelliğine hayran kalarak “Zamansız Ece” yorumunda bulundular.

Ece Gürsel Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler