Ana SayfaÜnlülerBircan Bali, Hangi Ayrıldığı Sevgilisiyle Evlendi..

İlgili Postlar

Bircan Bali, Hangi Ayrıldığı Sevgilisiyle Evlendi..

Türkiye’nin en ünlü Magazin Haberleri sunucularının başında gelen Bircan Bali’den Sürpriz evlilik haberi geldi. Daha önce sevgili olan Avukat Ömer Gezen ile bugün evlendi. Güzel sunucu Bircan Bali Instagram sayfazından bu mutlu haberin müjdesini sevenleri için verdi. Detaylar Haberimizde..

Bircan Bali; Bitti! Ben Kaçar

Bircan Bali, Ayrıldığı Sevgilisiyle Evlendi..

Beyaz TV ekranlarında severek izlendiğimiz Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının ünlü sunuculularından Bircan Bali, Temmuz ayından evlilik teklifi avukat Ömer Gezen’den ayrılmıştı.

Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde dünya evine giren Bircan Bali ve Sevgilisi Ömer Gezen bugün evlendiler..

Bircan Bali kimdir?

 

Temmuz Ayında Ayrılmışlardı!..

Magazin dünyasında lafını esirgemeyen yapısıyla ün salan Bircan Bali, geçtiğimiz temmuz ayında  bu yıl aşk yaşadığı avukat Ömer Gezen’den evlilik teklifi aldığını duyurmuş, fakat ikili bu habarden çok kısa bir süre sonra aniden ayrılarak sevenlerini üzmüşlerdi.

Bircan Bali İle Ömer Gezen Evliliklerini Dururdular!..

Ünlü sunucu Bircan Bali aşk hayatı hakkında konuşmaktan çekinirken yaptığı sürpriz paylaşımla hayranlarının soluğunu kesti. Sosyal medya hesabından kendi evlilik cüzdanı’nın resmini yayınlayan Bircan Bali, Ömer sevgilisi avukat Ömer Gezen ile nikahlandığını açıkladı.

Ünlü sunucunun sürpriz paylaşımına meslektaşı ve çalışma ortağı sunucu Ece Erken başta olmak üzere Merve Özbey ve Seda Sayan’dan tebrik yağmuru yağdı.

Beyaz Tv’den Davul Zurnayla Uğurlandı..

Davul zurna eşliğinde görev yaptığı Beyaz TV’nin binasından Beşiktaş nikah sarayına giden çiçeği burnunda gelin Bircan Bali, gelin ayakkabısının altına Başta Ece Erken olmak üzere bekar dostlarının isimlerini de yazmayı ihmal etmedi..

Daha Önce Ayrılığını Sayfasından Duyurmuştu!..

 

bircan bali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler