Ana SayfaDizilerFinale Giden "Bir Umut Yeter" Dizisinden Sürpriz Gelişme!

İlgili Postlar

Finale Giden “Bir Umut Yeter” Dizisinden Sürpriz Gelişme!

Kanal D ekranlarının MF Yapım imzasını taşıyan yeni dizisi ekranda yerini aldı.Dizinin Yılmaz karakterinin askerlikten malulen emekli olup Köyceğiz’de yeni bir hayata başlayıp aşık olması ve Elif karakteri ile hayatında inanılmaz olayların yaşanmasına tanıklık ettiğimiz yeni dizi, izleyicilerden istediği ilgiyi bulamadı. Bir Umut Yeter dizisi Final kararı aldı…

Serhat Tutumluer’den Bir Umut Yeter açıklaması

Konağa giderek Derya’ya çocuğunun sağlıklı ve yaşadığını anlatmaya başlıyor!

Bir Umut Yeter dizisinin 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yılmaz, vicdanına daha fazla dayanamıyor ve çocuğunun yaşadığını Derya’ya söylüyor! Derya, Yılmaz’ın yazdığı mektubu bulduktan sonra babasından hesap sormaya gidiyor. Baba-kız arasında şiddetli bir tartışma yaşanıyor. Derya bu saatten sonra yıllar önce kaybettiği çocuğunu bulabilmek için harekete geçiyor. Yılmaz ve Elif arasında ise,  büyük tartışma yaşanıyor. Yılmaz, annesine gerçeklerin söylenmesi gerektiğini savunuyor. Elif ise, Umut’tan vazgeçmeyi düşünmüyor. Yılmaz sonunda vicdanı ile başbaşa kalıyor. Konağa giderek Derya’ya çocuğunun sağlıklı ve yaşadığını anlatmaya başlıyor!

Bir Umut Yeter Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

5 Kasım Pazartesi akşamı 5. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, 6. bölümde final yapacak…

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi ‘Bir Umut Yeter’, ekranda yerini aldı. Başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer’in paylaştığı dizide başarılı isimlere Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irmak Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Diren Polatoğulları, Cansu Gültekin, Emre Aslan ve konuk oyuncu Alper Saldıran eşlik ediyor. 5 Kasım Pazartesi akşamı 5. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, 6. bölümde final yapacak. Finalde Derya’nın oğluna kavuşma sinyalleri, 5. bölüm tanıtımında verildi….

Bir Umut Yeter dizisiyle ilgili kamuoyu duyurusu

Bir Umut Yeter dizisinin 5. bölüm tanıtımı:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler