Ana SayfaDizilerKanal D'den yeni dizi sürprizi! Osman Sınav ilk kez açıkladı!

İlgili Postlar

Kanal D’den yeni dizi sürprizi! Osman Sınav ilk kez açıkladı!

Kanal D’den yeni dizi sürprizi! Osman Sınav ilk kez açıkladı! Kanal D ekranlarında yeni bir dizi heyecanı yaşanıyor. Kanal D, hangi dizi ile izleyici karşısına çıkacak? Kanal D’nin yeni projesi ne? Osman Sınav müjdeyi verdi. İlk kez açıkladı. İşte detaylar…

27 Ekim 2018 reyting sonuçları açıklandı! İkizler Memo-Can mı? Erkenci Kuş mu?

Kanal D’den yeni dizi sürprizi! Osman Sınav açıkladı

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz isimli iddialı dizinin yapımcılığını üstlenen ve dikkatleri üzerine çeken ünlü yapımcı Osman Sınav, Kanal D için yeni dizi müjdesi verdi. Osman Sınav, yeni projesi ‘Gel Dese Aşk’ için yaklaşık 4 ay önce Kanal D ile anlaştığını açıkladı.D’den yeni dizi sürprizi! Osman Sınav ilk kez açıkladı.

Osman Sınav’dan yeni dizi açıklaması

Süper baba, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat gibi bir çok önemli projeye imza atan Osman Sınav, şimdi de Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu’na açıklamalarda bulunan Sınav, yedi yıl üzerinde çalıştığı bir dizi projesinin bulunduğunu, dört ay önce Kanal D ile anlaştığını ifade etti. Sınav, 40 yaşın üzerinde, evli, çocuk sahibi, oldukça zengin iş insanının, gönlünü genç bir kıza kaptırmasından sonra içine düştüğü ikilemi anlatacak olan ‘Gel Dese Aşk’ın çekimlerine ne zaman başlayacağı ve dizinin kadrosunda kimlerin olacağı hakkında bilgiler verdi.

Hâlâ ince ince çalışıyorum

Osman Sınav, şu açıklamaları yaptı: Hâlâ ince ince çalışıyorum. Bitince, yapıp yapmayacağıma bile karar vermedim daha… Önce buna karar vermem lazım. Oyuncu kadrosunun oluşturulması en son mesele… 1-2 günlük bir iş o…Yeter ki, dört dörtlük içime sinsin proje.

Sen Anlat Karadeniz’in başarısının sırrı

Osman Sınav, geçtiğimiz sezondan bu yana başarılı bir grafikte istikrarlı bir şekilde ilerleyen Sen Anlat Karadeniz isimli dizisinin başarısı ile ilgili, “Kanal, üçüncü bölümün senaryosunu onayladığı gün arkadaşları aradım. Ne zaman müsaitseniz buluşalım, senaryonun üzerinden geçelim dedim. Randevulaştığımız gün, saat 11.00’de senaryonun birinci sayfasından itibaren soru sormaya başladım. Çalışmamız bittiğinde saat sabah 05.00’ti. 18 saat koltuktan kalkmadan, senaryoyu oya gibi ilmek ilmek işlemişiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler