Ana SayfaÜnlülerFiliz Aker’in Yeğeninden Şok Açıklama: “Teyzem Vatan’a Platonik Aşıktı!”

İlgili Postlar

Filiz Aker’in Yeğeninden Şok Açıklama: “Teyzem Vatan’a Platonik Aşıktı!”

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldüren, sonrasında da intihar eden eski manken Filiz Aker’in, olay öncesinde beraber olduğu yeğeninden şok açıklama geldi. Yeğen Dora Ercan Altınbaşak, teyzesi Aker hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

Vatan Şaşmaz ile teyzemin arasında yeni bir ilişki yoktu!

Habertürk’ten edindiğimiz bilgilere göre; Filiz Aker’in olay öncesi birlikte yemek yiyerek vakit geçirdiği yeğeninden şok açıklama geldi. Yeğen Dora Ercan’ın, teyzesiyle ilgili itirafları ise şaşkınlık uyandırdı. Teyzesinin, Şaşmaz ile ilişkisinin çok eskilere dayandığını şu anda yeni bir ilişkilerinin olmadığını belirtti. Teyzesinin yıllardır Vatan’a platonik olarak aşık olduğunu, teyzesine çok üzüldüğünü ve bir o kadar da Vatan’a üzüldüğünü ifadelerine ekledi. Vatan Şaşmaz’ın eşinin hamile olduğunu da bilmediğini söyledi.

Filiz Aker: “Benim mutluluğum seni üzebilir. Sakın üzülme!”

Olayla ilgili açıklama yapan Aker’in yeğeni; olay öncesi teyzesiyle kafede otururken, Filiz Aker’in: “Hiç bu kadar mutlu olmadım ama benim mutluluğum seni üzebilir sakın üzülme!” şeklinde duygusal ve vedalaşır tarzda konuşmalar yaptığını belirtti. Bu konuşmasının ardından bir müddet sonra teyzesinin, yarım saat kadar odasına çıkacağını ve bir arkadaşıyla görüşeceğini söyleyerek yanlarından ayrıldığını ifadelerine ekledi.

Vatan’la buluşacaklarından haberim yoktu!

Filiz Aker’in yeğeni, teyzesini yanlarından ayrıldıktan 10 dakika sonra cep telefonundan aradığını ve konuşmalarında; Aker’in tekrar yanlarına geleceğini ifade ettiğini fakat gelmediğini belirtti. Sonrasında ise ne cep telefonundan ne de otelin telefonundan teyzesine ulaşamadığını ve merak ettiğini dile getirdi. Bunun üzerine Aker’in odasına çıkan Ercan, kapıyı çaldığı halde açılmadığını ve otelin güvenliği ile tekrar odaya gelip kapıyı açtırdıklarını beyan etti. Kapı açılınca yerde kırmızı gömlekli ve kot pantolonlu birinin yattığını görünce, Vatan Şaşmaz olabileceğinden şüphelendiklerini açıkladı. Dora Ercan; teyzesinin, Vatan Şaşmaz ile görüşeceğini bilmediğini de vurguladı.

Vatan’ın hiçbir suçu yok! Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı!

Dora Ercan açıklamalarında; teyzesi Filiz Aker’in, Vatan’a olan aşkının tutku halinde olduğunu Vatan’ın hiçbir suçu olmadığını ifade etti. “Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı. Teyze ‘saçmalama’ derdim. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum.”

Filiz Aker: “Karısını boşayacak benimle evlenecek!”

Filiz Aker’in yeğeni Dora ile daha önceki konuşmalarında, Şaşmaz için; “Karısını boşayacak benimle evlenecek!” diyerek hayaller kurduğu öğrenildi.

Olay günü Aker’in otel odasının kapısı açılınca, yerde yatan adamın, teyzesinin aşırı tutkuyla aşık olduğu Vatan Şaşmaz olabileceğini tahmin ettiğini söyleyen Dora Ercan; “Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan’a 10 kat daha üzüldüm.” Şeklinde açıklama yaptı.

Filiz Aker Otele Silahla Nasıl Girdi?

İntihar eden Filiz Aker’in otele silahla nasıl girdiği hakkında ise yeğenin açıklaması; teyzesinin iki yıldır aynı otelde kalması nedeniyle şüphe uyandırmamış olabileceği şeklinde.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler