Ana SayfaÜnlülerFiliz Aker'in Yeğeni Dora Ercan, Vatan Şaşmaz Cinayeti ile İlgili Şok Detaylar...

İlgili Postlar

Filiz Aker’in Yeğeni Dora Ercan, Vatan Şaşmaz Cinayeti ile İlgili Şok Detaylar Paylaştı!

Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten hemen sonra intihar eden Filiz Aker’in yeğeni olan Dora Ercan, “Teyzem Vatan Şaşmaz’a platonik olarak aşıktı” cümleleri ile şok açıklamalar yaptı.

Ünlü sunucu ve televizyon oyuncusu Vatan Şaşmaz, eski manken olan Filiz Aker tarafından sırtından ve ensesinden olmak üzere 4 el ateş ederek öldürdü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşmiş olan bu cinayetin ardından Filiz Aker de intihar etti.

“YARIM SAAT İŞİM VAR” diyen Filiz Aker Vatan Şaşmaz’ın yanına çıktı

Olaydan hemen sonra gözyaşlarına boğulan Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan, otel önünde gazetecilere şu açıklamaları yaptı:

 

filiz-aker-in-yegeni-dora-ercan-vatan-sasmaz-

 

İkisi için gerçekten de çok üzüldüm. Allah Vatan’ın ailesine sabır versin. Biz zaten burada eşimle bereber oturuyoruz. O da bizimleydi. Yukarı çıktı. ‘Yarım saat işim var geleceğim sonra‘ dedi. Sonra telefonunu aradım ve kapalıydı. Zaten olay günü duygusal konuşmalar da yapıyordu. Kocamla birlikte düşündük acaba kendisine zarar mı verecek diye. Biz sonra güvenlik aldık yanımıza yukarı doğru çıktık. Sonra Vatan’ın yerde cenazesini gördüm. Kapı kapalıydı. Herhalde dedim oda kendisine zarar verdi. Arkadaşım gelecek dediği kişi Vatanmış.

 

“KAPIYI AÇTIK, VATAN YERDE YATIYORDU”

Dora Ercan Hürriyet haber muhabiri İsmail Bayrak’a da şunları anlattı:

Cafede oturuyorduk duygusal konuşmalar yapıyordu. ‘Çok mutluyum’ diyordu. ‘Hiç bu kadar mutlu olmadım ama benim mutluluğum sizleri üzebilir sakın üzülmeyin’ tarzında cümleler ile bizlerle konuşuyordu. ‘Bir yarım saat yukarı çıkacağım bir arkadaşımla görüşeceğim‘ dedi. 10 dakika geçti aradım, ‘geliyor musun canım’ dedim, ‘geliyorum’ dedi. Daha sonra yine zaman geçti aradım telefonu kapalıydı. Otelden de aradım. Yukarıya çıktım ,kapıyı çaldım kimse açmıyor. Teyzeme ona ‘ulaşamıyorum’ dedim. Güvenlik aldık, resepsiyondan. Kapıyı açtırdık. Üst kilitliydi. Kapı açılınca baktık ki yerde Vatan Şaşmaz yatıyordu. Kırmızı gömlekli kotlu birini gördük herhalde Vatan’dır bu dedik. Teyzemle Vatan’ın ilişkisi çok daha öncesine de dayanıyor, şu anda öyle bir şey yoktu yani en azından biz öyle biliyorduk. Yeni bir ilişki yoktu. Neden Vatan’la buluştu bilmiyorumuz. Hiçbir şeyden haberimiz yok.
Teyzem yıllardır Vatan’a platonik olarak aşıktı. İnan teyzeme üzülüyorum. Ama bir o kadarda çok Vatan’a üzülüyorum ki. Eşi hamile miymiş onu da bilmiyordum. Sadece bana ‘yarım saat yukarı çıkıyorum’ diye diretti. Teyzem uzun zamandır burada kalıyordu. Yaklaşık bir senedir falan. Ben de Ahmet’le evlenince burdan gelin çıktım.

 

filiz-aker-in-yegeni-dora-ercan-vatan-sasmaz-olduruldu

 

PLATONİK AŞK YAŞIYORDU

Teyzemde Vatan tutku halindeydi. Vatan’ın bize göre hiçbir suçu yok. Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı hep vardı. Teyze ‘saçmalama’ derdim. “Karısını boşayacak benimle evlenecek” derdi. Neden böyle oldu hiç kimse bilmiyor. Yerde bir adam yatınca Vatan’a olan aşkını bildiğimden ‘odur’ dedim. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan’a 10 kat daha üzüldüm. Neredeyse iki aydır teyzem bu otelde kalıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler