Ana SayfaÜnlülerŞaşmaz’ın Eşi Yasemin Adalı Meğerse 4 Aylık Hamileymiş

İlgili Postlar

Şaşmaz’ın Eşi Yasemin Adalı Meğerse 4 Aylık Hamileymiş

Eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen, Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı; acı haberi, Tarsus’ta tatildeyken öğrendi ve İstanbul’a gelmek için yola çıktı. Şaşmaz’ın eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Bugün akşam saatlerinde, Beşiktaş’taki Conrad Otel’de eski sevgilisi Aker tarafından öldürülen; sevilen sunucu Vatan Şaşmaz, 2 yıl önce Mimar Yasemin Adalı ile evlenmişti. Cinayet saatlerinde, ailesinin yanında Tarsus’ta olan Yasemin Adalı’nın, acı haberi duyar duymaz İstanbul’a gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

Şaşmaz: “Baba olmayı çok istiyorum”

2015 yılında, özel bir TV programına konuk olan Şaşmaz; programda baba olmayı çok istediğini belirtmişti. Çocuk kararı olmasa evlenmeyeceğini ve beraber yaşamaya devam edeceğini de eklemişti. Eşinin ve kendisinin de pek evlilik meraklısı olmadıklarını dile getirmiş, belli bir yaştan sonra evlenmenin bir esprisinin olmadığını, aile olabilmenin önemli olduğunu vurgulamıştı.

Vatan Şaşmaz: “Eşim ile Evlilik Sözleşmesi Yaptık”

Şaşmaz;2015 yılında, 1 yıldır beraber oldukları mimar sevgilisi Yasemin Adalı’yla Üsküdar-Vaniköy’deki evlerinin bahçesinde güzel bir törenle evlenmişti. Şaşmaz; katıldığı bir programda, eşi Yasemin Adalı ile evlilik sözleşmesi yaptıklarını ve herkesin yatırımları ve devam eden kazanımları olduğunu, eşinin köklü bir aileden geldiğini ve onun haklarını korumak için evlilik sözleşmesi yapmak istediğini söylemişti.

Başarılı ve Güçlü Kadın Seksidir!

Şaşmaz, katıldığı TV programında güçlü kadınları seksi bulduğunu, başarının güzellikten daha önemli olduğunu da konuşmalarına eklemişti. “Bir kadının dış görünüme ilk beş saniye bakarsın ve 10 dakika sonra her şey biter. Bütün gün evde izdivaç programları izleyen bir kadın Adriana Lima bile olsa bana hiç seksi gelmez.” diyerek kadınlar hakkındaki görüşünü de belirtmişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler