Ana SayfaDizilerFi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Fi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yayınlanmaya başlandı ilk günden itibaren milyonlarca kişi tarafından izlenen ve internette rekorlar kıran Fi dizisinde 10 ve 11. bölüm fragmanı paylaşıldı.

Fi Yeni Bölüm Fragmanı Dizi İçin Neler Söylüyor?

Özellikle Fi yeni bölüm fragmanı itibariyle Can Manay ile Duru arasında yaşananların Deniz tarafından öğrenilmesi oldukça dikkat çekti ve heyecan uyandırdı. İnternette yayınlanmasına rağmen kısa süre içerisinde izleyenlerin beğendiği ve yüksek izlenme oranlarına ulaştığı dizisinde heyecan her bölümde daha da artıyor.

Özellikle Can Manay ile Duru arasında yaşananların giderek karışması ve Duru’nun Can Manay’a karşı bir şeyler hissetmeye başlaması, dizinin daha da ilgi çekmesini sağladı. Geçtiğimiz bölümlerde Duru ile Can Manay arasında yaşanan olaylarda, Duru’nun Can Manay’ı öpmesi, iki ismin önümüzdeki bölümlerde çok daha farklı bir ilişki içerisinde olacağının ilk işareti olarak görülüyordu.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında özellikle Deniz, Can Manay’ın sevgilisi Duru’ya aşık olduğunu öğrendikten sonra Can’a saldırması ve ona yumruk atması dikkat çekiyor. Yeni bölümde safların belli olması ve ardından Deniz Duru ilişkisinin ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalması bekleniyor.

Yayınlanacak olan yeni bölüm için fragman yüksek izlenme oranlarına ulaşırken dizisinin yeni bölümünün 9 Haziran tarihinde izleyiciler ile buluşacağı belirtildi. Yine Puhu TV üzerinden ücretsiz bir şekilde yayınlanacak olan Fi dizisi, yeni bölümüyle izleyenleri ekran başına bağlayacak.

Fi Yeni Bölüm Fragmanı ise şöyle;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler