Ana SayfaDizilerAdı Efsane'de Semih Erden Sürprizi!

İlgili Postlar

Adı Efsane’de Semih Erden Sürprizi!

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Adı Efsane için sürpriz bir gelişme yaşandı. Yapılan açıklamalara göre diziye ünlü basketbolcu Semih Erden misafir oldu ve sette oldukça ilginç anlar yaşandı.

Bu Akşam Yayınlanacak

Özellikle bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Semih Erden’in basketbol takımını çalıştıran bir koç olarak karşımıza çıkacağı ve ünlü basketbolcunun kameralar karşısında nasıl bir performans sergilediğinin de görülebileceği açıklandı. Bugüne kadar sadece maçlarda kamera karşısında olan ve ilk defa oyunculuk performansı ile sevenlerin karşısına çıkan Semih Erden, Adı Efsane ile bir ilki yaşadı.

İlk kez kamera karşısına geçmesi nedeniyle oldukça heyecanlı olduğu görülen basketbolcu, özellikle tüm oyuncu ve teknik ekiple bol bol fotoğraf çektirerek bu anısını ölümsüzleştirdi. Cumartesi akşamları saat 20.00’da Kanal D’de yeni bölümü ile yayınlanan Adı Efsane’nin Semih Erden’in katılımları ile çekilen bölümü, bu akşam aynı saatinde ekranlarda olacak.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Adı Efsanede Semih Erden’in diziye katılacak olması farklı bir heyecan yaşatırken özellikle dizide yeni bölüm itibariyle hikaye kaldığı yerden devam edecek. Özellikle Hakan’ın yaşadığı sorunlara dahil olarak onları korumaya çalışan Tarık’ın vurulması tüm planları altüst eder. Özellikle ağır bir şekilde yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesi veren Tarık için Hakan ve çetesi harekete geçer. Özellikle Tarık’ı vuran Gürol’un yerini öğrenmeye çalışır.

Yeni bölüm fragmanı şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=bCAHOSRIT0Q

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler