Ana SayfaDizilerTV8 3 Haziran Cumartesi 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 3 Haziran Cumartesi 2017 Yayın Akışı

TV8’de 3 Haziran günü yine belirlenen programlar ekranlara gelecek. Özellikle Cumartesi günü olması sebebiyle farklı programlar ekranlarda olacak. Özellikle sabah saat 07.00’da Oynat Bakalım tekrar bölümü, saat 08.00’da ise 1 Alp 3 çocuk yayınlanacak.

TV8 3 Haziran Cumartesi 2017 Yayın Akış Gündüz Kuşağında Neler Var?

Saat 09.00’da ise sevilen çizgi film Maşa İle Koca Ayı ekranlarda olacak. Saat 10.00 itibarıyla ise özellikle magazin dünyasında yer alan önemli gelişmelerin değerlendirildiği Magazin 8 canlı olarak ekranlara gelecek. Daha sonrasında ise hafta sonu ve Ramazan’a özel olarak yayınlanacak Arda’nın Ramazan Mutfağı, saat 14.15’te Survivor Panorama, 16.15’te Güle Güle Oturun yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Haftanın sinema filmi ise 17.30 itibariyle ekranlara gelecek. Hafta sonunda Survivor heyecanı saat 20.00’da yayınlanacak ve gece boyunca Survivor ekranlarda olacak. 00.15 itibariyle Emre Dorman ile Kuran’ın izinde, 02.00 itibarıyla ise Bekir Köse ile Sahur Vakti TV8 ekranlarında olacak. Gece ise Magazin 8 ve Güle Güle Oturun tekrar bölümleri yayınlanarak gün sonlandırılacak. Yayınlanan programlar ile birlikte TV8 içeriklerinin sona ereceği yayın akışında özellikle hafta sonu olması sebebiyle programların dikkat çekmesi bekleniyor.

Özellikle Survivor’da son haftalara girildiği için eleme heyecanı çok daha dikkat çekici durumda. Bu açıdan Survivor’ın cumartesi günü yayınlanacak bölümünün yüksek izlenme oranlarına ulaşması mümkün görünüyor. Survivor’da oynanacak dokunulmazlık oyunları ve sonrasında yapılacak ada konseyi de günün en çok izlenecek içeriklerinden birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler