Ana SayfaDizilerSurvivor'da Serhat ve İlhan'dan Sabriye'yi Vasabi Şakası

İlgili Postlar

Survivor’da Serhat ve İlhan’dan Sabriye’yi Vasabi Şakası

Survivor’da dün akşam ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımının karşı karşıya geldiği ödül oyununda, kıyasıya rekabet sonrasında kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Özellikle villada konaklama ve farklı lezzetleri deneme imkanı eden elde ünlüler takımı; İtalyan, Fransız ve Japon şeflerin kendileri için hazırladıkları özel lezzetleri denedi.

Bu Şaka Dil Yaktı!

Dondurma ödülünün de yer aldığı Survivor ödül yarışmasında, özellikle İlhan Mansız, Adem ve Serhat’ın Sabriye’ye yaptığı şaka geceye damga vurdu.

Japon Şef tarafından hazırlanan vasabinin ne olduğunu bilmeyen Sabriye’ye Serhat ve İlhan Mansız bol bol vasabiden yemesini söyledi. Arkadaşların önerisini dinleyen Sabriye ise tadını bilmediği acı yiyecekten bol bol ağzını attı ve daha sonrasında bir anda acı içinde kaldı.

Ağzı yanan ünlü yarışmacı özellikle ağzındaki acıyı dindirmek adına havuza koşarak havuzdaki su ile ağzını yıkamaya çalıştı. Sabriye’nin bu şakayı yemesi üzerine ise özellikle ünlüler takımındaki diğer yarışmacılar oldukça keyiflendi. Yaşanan bu anlar kesintisiz olarak ekranlara taşınırken, özellikle Sabriye’nin bilmediği lezzeti denemesi ve daha sonrasında yaşadığı acı böyle ekranlara geldi;

https://www.youtube.com/watch?v=lL2RQOjPqI4

Ünlüler kazandıkları ödül oyunu sonrasından oldukça keyifli bir gece geçirdi. Kendilerine özel olarak hazırlanan villada konforlu bir şekilde konaklama imkanı eden elde eden yarışmacılar aynı zamanda dünya lezzetlerini tadarak karınlarını doyurdu. Gönüllüler takımı ise son dönemlerde böylesine önemli bir ödülü kaçırdıkları için oldukça üzüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler