Ana SayfaDedikoduFazıl Say' ın Evliliğ Hakkında Şok Açıklaması: "Hiç Bir Arada Yaşamadık"

İlgili Postlar

Fazıl Say’ ın Evliliğ Hakkında Şok Açıklaması: “Hiç Bir Arada Yaşamadık”

2019 yılında üç yıldır aşk yaşadığı piyanist Ece Dağıstan ile Milano’da dünya evine giren Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve eşi, Magnet Quarterly degisinin kapağı oldu… Ünlü piyanist çarpıcı açıklamalarıyla magazin gündeminde bomba gibi patladı. İşte Detaylar…

Fazıl Say Kaz Dağları İçin Çalıyor!

Fazıl Say’ ın Evliliğ Hakkında Şok Açıklaması: “Hiç Bir Arada Yaşamadık”

Piyanist Fazıl Say, 25 Ocak 2019’da İzmirli sevgilisi Ece Dağıstan ile  İtalya’nın Milano şehrinde evliliğe adım atmıştı.

Fazıl-Ece Say’ın nikahlarını Türkiye Cumhuriyeti Milano Başkonsolusu Özgür Uludüz kıymış, şahitliklerini ise yakın dostları Haldun Demirhisar, Kadir Dursun Demirhisar, Hande Yılmaz ile Esra Erlevent yapmıştı.

Fazıl Say Kusursuz Kulağa Sahip Çocuğun Hayalini Gerçekleştirdi!

“Evlerimizi Bile Birleştirmedik”

Evliliklerinin ardından hiç birlikte yaşamadıklarını açıklayarak olay olan ünlü piyanist şöyle dedi;  “Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Ben Fazıl’a veya o bana, hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz.” dedi.

“Yeni Aşıklar Gibi Yaşıyoruz”

Eşi Ece Say’ ın söyelediklerine katılan Fazıl Say ise “Asla sıkılmayız. Ayrı evlerde yeni aşıklar gibi yaşıyoruz. Herkesin kendi işi, çalışması, hayatının bireyselliği var” şeklinde dile getirdi…

Fazıl Say kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler