Ana SayfaÜnlülerFatma Turgut Kendi Klibini Kendi Çekti..

İlgili Postlar

Fatma Turgut Kendi Klibini Kendi Çekti..

Türk rock müziğin güçlü kadın vokallerinden Fatma Turgut, Cumhuriyet tarihinin ilk kadın söz yazarı ve Türk pop müziğinin yapı taşlarından Fikret Şeneş’e saygı albümü kapsamında Fikret Şeneş Şarkıları ‘’Kimler Geldi Kimler Geçti’’ Vol. 1 albümünde seslendirdiği ‘’Palavra’’ şarkısını kliplendirdi. İşte Detaylar..

Fatma Turgut Ünlü Markanın Yüzü Oldu!

Fatma Turgut Kendi Klibini Kendi Çekti..

Fatma Turgut’un eşsiz vokali ve Ozan Yılmaz’ın düzenlemesiyle orijinalinden çok daha farklı bir formda yeniden hayat bulan efsaneleşmiş Palavra şarkısının klibini Fatma Turgut kendi telefonu ile bir kısmını Urla’da bir kısmını ise Bodrum Turgutreis’te yer alan, uçsuz bucaksız maviliğin ve yeşilliğin her halini sunan Marinhill’de çekti. Görüntülerin düzenlemesini ise yönetmen Ecem Gündoğdu üstlendi.

Fatma Turgut Kimdir?

Orijinal versiyonu ‘’Parole Parole’’ ismiyle İtalyanca olan, söz ve bestesi  Matteo Chiosso, Giancarlo Del Re, Gianni Ferrio’ya ait olan ve Fikret Şeneş’in Türkçe söz yazarak müziğimize kazandırdığı Palavra şarkısını yeniden yorumlayan Fatma Turgut, proje ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Bu projede yer almak çok değerliydi benim için. Şarkıyı çok seviyordum. Bir de Ozan Yılmaz’ın eşsiz düzenlemesiyle şarkı beni daha da heyecanlandırdı. Herkese keyifli dinlemeler.”

Fatma Turgut’un seslendirdiği Palavra şarkısının klibi 28 Temmuz tarihinde yayınlandı..

İşte Fatma Turgut’un Palavra şarkısının klibi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler