Ana SayfaÜnlülerFarah Zeynep Abdullah, Gönlünü Doğu Demirkol'a Mı Kaptırdı?

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah, Gönlünü Doğu Demirkol’a Mı Kaptırdı?

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla noktalamıştı. Güzel oyuncunun meslektaşı Doğu Demirkol’la sürpriz bir aşka yelken açtı. Bu olay en çok da Magazin gündeminde konuşulanlar arasında.

Sürpriz aşk!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla noktalamıştı. Güzel oyuncunun meslektaşı Doğu Demirkol’la sürpriz bir aşka yelken açtı. herkesin dilinde ve söylentilere göre Doğu Demirkol ile Farah Zeynep Abdullah arkadaşlıkları, Konuk olarak katıldıkları Türk filmi festivalinde aşka dönüştü. Bu olayı duyanlar çiftten öğrenmek için onlara ulaştılar fakat daha kimseden yanıt gelmedi. Kariyerinde Başarılı yol çizen Demirkol, oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile mutluluklarını resmetti.

Farah Zeynep Abdullah, Gönlünü Doğu Demirkol’a Mı Kaptırdı?

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla noktalamıştı. Güzel oyuncunun meslektaşı Doğu Demirkol’la sürpriz bir aşka yelken açtı. Bu olay en çok da Magazin gündeminde konuşulanlar arasında. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ahmet Rıfat Şungar ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda sürpriz bir kararla noktalamıştı. Güzel oyuncunun meslektaşı Doğu Demirkol’la sürpriz bir aşka yelken açtı. herkesin dilinde ve söylentilere göre Doğu Demirkol ile Farah Zeynep Abdullah arkadaşlıkları, Konuk olarak katıldıkları Türk filmi festivalinde aşka dönüştü. Bu olayı duyanlar çiftten öğrenmek için onlara ulaştılar fakat daha kimseden yanıt gelmedi. Kariyerinde Başarılı yol çizen Demirkol, oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile mutluluklarını resmetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler