Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Alışveriş Turunda!

İlgili Postlar

Demet Akalın Alışveriş Turunda!

Son dönemlerde sözleriyle eleştirilerin ortasında kalan Demet Akalın, Hadise ile tartışmasıyla herkesi etkiliyordu. Uzun zamandan beri kameralara gözükmeyen Demet akalın, ertesi gün bir arkadaşı ile birlikte geldiği İstinyePark’da objektiflere takıldı.

Demet Akalın: “Umurumda değil kolay gelsin”

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın Hadise’yle sert bir tartışmanın gündemine yansıtmıştı. Uzun süre sessiz kalan Hadise sessizliğini bozarak isyan etmişti. Geçtiğimiz haftalarda ise sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşarak Demet Akalın’la yaşadığı polemik hakkında açıklamalar yapan Hadise, Demet Akalın’la tartışmasına son noktayı koymuştu. Hadise‘den açıklama alan Demet Akalın, Önceki gün tek başına alışveriş yaparken görüntülenen Demet Akalın, “Ya ben şaka yapmıştım. Hadise ‘Bekarlık sultanlıktır’ dese konu büyümez, gülerdik. Ama şaka anlayışımız farklıymış.” diyerek ortalığı birazda olsun sakinleştiren Demet akalın bu sözleriyle magazin dünyasının gündemine oturmaktaydı. Bunlardan canı sıkılan Demet Akalın arkadaşı ile birlikte geldiği İstinye Park’da objektiflere takıldı. muhabirlerin bu olaylarla ilgili sorularını “Umurumda değil kolay gelsin” şeklinde alışverişine devam etmiştir.

Demet Akalın Alışveriş Turunda!

Demet Akalın Alışveriş Turunda!

Son dönemlerde sözleriyle eleştirilerin ortasında kalan Demet Akalın, Hadise ile tartışmasıyla herkesi etkiliyordu. Uzun zamandan beri kameralara gözükmeyen Demet akalın, ertesi gün bir arkadaşı ile birlikte geldiği İstinyePark’da objektiflere takıldı. Demet Akalın, Önceki gün tek başına alışveriş yaparken görüntülenen Demet Akalın, “Ya ben şaka yapmıştım. Hadise ‘Bekarlık sultanlıktır’ dese konu büyümez, gülerdik. Ama şaka anlayışımız farklıymış.” diyerek ortalığı birazda olsun sakinleştiren Demet akalın bu sözleriyle magazin dünyasının gündemine oturmaktaydı. Demet Akalının canın sıkkın olmasını bu olay ile ilgili öne süren takipçileri aralarında olay yaşanıldığı iddia ediliyordu İstinyePark’da objektiflere takılan Demet Akalın muhabirleri geçerek alışverişine devam etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler