Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Biçilmiş Kaftan Olur

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Biçilmiş Kaftan Olur

Uzun bir aradan sonra sahne hayatına geri dönen 90’lı yılların efsanesi Nalan, Aleyna Tilki biçilmiş kaftan olur açıklaması ile dikkat çekti.

Uzun bir aradan sonra tekrar sahne hayatına dönen 90’lar müziğinin kraliçesi Nalan, sevenlerinden büyük ilgi görüyor. Yeni şarkısı için hazırlıklarına devam eden nalan, 20 yıllık dostu ve aranjörü olan usta isim Selim Çaldıran’ın stüdyosunda çalışmalarını sürdürüyor.

Aleyna Tilki Biçilmiş Kaftan Olur

90’ların en önemli seslerinden birisi olan Nalan, Loca Dergisi’nden Sedat Sarıkaya ile röportaj gerçekleştirdi. Yapılan röportajda Nalan; Merve Özbey, Derya Uluğ, İrem Derici ve yeni isimlerden de Aleyna Tilki hakkında yorumlarda bulundu. Nalan, genç ve başarılı şarkıcı Aleyna Tilki’yi başarılı bulduğunu ve doğru yönlendirme ile herkesten farklı olacağını, uzun yıllar başarısını sürdürerek yerini koruyabileceğini söyledi. Ayrıca Nalan, Tilki için adeta bu iş için biçilmiş kaftan olduğunu da belirtti.

Nalan ayrıca İrem Derici için de şu açıklamalarda bulundu. “Televizyon çekiminde bir araya geldik. Ben zaten takip ediyor ve beğeniyordum. Duygulara hitap eden, aynı futbol gibi sevenlerin ve  sevmeyenlerin olduğu, fanatiklik yaratan bu zor meslekte enerjisi yüksek, başarısı hep daim olsun. Hep gülsün güldürsün.

Nalan İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler