Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Balayı Tadında Tatilleri..

İlgili Postlar

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in Balayı Tadında Tatilleri..

1 Haziran seyahat kısıtlamasının kalmasıyla soluğu Bodrum’da alan ünlü çiftlerden birtaneside Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti oldu. Tatillerine tam gaz devam eden ünlü ikili ile bebekleri Karan magazin kameralarının objektifine takıldı. Ünlü çiftin balayı tadındaki tatilinin detayları ise Haberimizde..

Fahriye Evcen’e Doğum Günü’nde Hediye Yağmuru

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in Balayı Tadında Tatilleri..

Yakışıkl oyuncu Burak Özçivit ve meklektaşı eşi Fahriye Evcen, bebekleri Karan ile beraber Bodrum’da olan evlerinde görüntülendiler. ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman adlı dizinin başrolü olan Burak Özçivit, Kuruluş Osman’un sezon finali sonrasında ailesiyle beraber soluğu Bodrum’da aldı.

Fahriye Evcen kimdir?

Habertürk’ün yer alan özel habere göre, oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve bebkleri Karan ile Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evlerinde objektiflere takıldı. Ünlü çift ve Karan bebek, ayrıca havuza girerken görüntülendi.

Burak Özçivit kimdir?

Yakışıklı oyuncu, oğlu Karan’ı biraz havuzda yüzdürmesinin ardından  Karan’ı annesine teslim etti. Karan bebekle havuz zaman geçiren ünlü ikilinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı.

Fahriye Evcen Ve Görümcesi Burçun Özçivit Arasında Neler Oluyor?..

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler