Ana SayfaDedikoduEzgi Mola Koronavirüsü Atlattı

İlgili Postlar

Ezgi Mola Koronavirüsü Atlattı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgınına yakalanan ve evde tedavisi başlayan Ezgi Mola’dan güzel haberler geldi. Ezgi Mola koronavirüsü atlattı. Ünlü oyuncu dün Etiler’de görüntülendi. Peki Mola’nın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar;

Ezgi Mola Sevenlerini Korkuttu

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ezgi Mola 7 kere test yaptırdığını dile getirmiş ve koronavirüs salgınına yakalandığını şu sözlerle aktarmıştı; “Arkadaşlar, temasım olduğu için kendimi karantinaya aldım. 7 kez test oldum, testlerimin bazıları pozitif, bazıları ise negatif. Dolayısıyla bu risk durumu devam ettiği için de sürekli negatif çıkana kadar ben testlerime devam edeceğim. İki doz aşı olmamın etkisiyle en ufak bir semptom göstermiyorum. Ne bir ağrı ne bir ateş hiçbir semptom yok. İyi ki iki aşımı da yaptırmışım” dedi. Ezgi Mola aynı zamanda “”Ne yazık ki yoğun bakımda ünitesine bulunan hastalarının yüzde 90’ının aşısı yok. Lütfen siz de aşınızı yaptırın”

Ezgi Mola kimdir?

Mola’nın Ardından Enis Arıkan’da Hastalandı

Neredeyse yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Ezgi Mola ve Enis Arıkan’dan peş peşe hastalık haberleri gelmişti. Mola’nın ardından Arıkan yaptığı bir paylaşıma “Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu” notunu düştü.

Ünlü oyuncu koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından sete de ara vermek zorunda kaldı. Aşı olduğu için hastalık sürecinde evinde geçirdiğini söyleyen Arıkan Instagram hesabından bir video yayımlayarak şu açıklamayı yaptı; “Gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiç birine geri dönemiyorum uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum, ve birazcık öksürüyorum”

Enis Arıkan Kimdir?

Ezgi Mola Koronavirüsü Atlattı

Dün Etiler’de görüntülenen Ezgi Mola, koronavirüsü atlattığını söyledi. Ünlü oyuncu, “Ne olur ne olmaz diye iki kez test yaptırdım. Kimseye riske atmaya gerek yok” dedi.

Ezgi Mola: Yiyin Gari

Mola, “Çok kolay atlattım. Aşı olduğumdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Aşı olmayan arkadaşlarımızı da görüyorum, ağır geçiyorlar” sözleriyle, aşının önemine vurgu yaptı.

Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ dizisi çekimlerinde çok eğlendiğini belirten oyuncu, “Çekimler çok güzel ve eğlenceli geçti. O kadar güzel ekip kurdu ki Cem, kötü olması mümkün değildi” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler