Ana SayfaDedikoduHande Erçel Sitare Akbaş’ı Sildi

İlgili Postlar

Hande Erçel Sitare Akbaş’ı Sildi

Murat Dalkılıç, Hande Erçel’den ayrıldıktan sonra gönlünü eski sevgilisinin arkadaşına kaptırmıştı. Evlenecekleri konuşulan Dalkılıç ve Akbaş çiftine Erçel’den tepki geldi. Hande Erçel Sitare Akbaş’ı sildi. İşte tüm detaylar;

Murat Dalkılıç Sitare Akbaş’la Evleniyor

Dalkılıç’ın kalbini Sitare Akbaş’ın çeldiği söylentileri tüm hızıyla devam ediyordu. Hatta ikilinin yaklaşık 3 aydır gizli saklı yaşadıkları gündeme gelmişti. Dalkılıç ve Akbaş konu hakkında sessiz kalsalarda Dalkılıç’ın Çeşme konserinde Akbaş, aşkını en önden izlerken objektiflere takılmıştı.

Dalkılıç sorulan sorular karşısında tepki göstermiş ama aşk haberlerini yalanlamamıştı. İkilinin ilişkisi mutlu bir şekilde devam ediyor derken evlenecekleri iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bu planını birkaç yakınıyla da paylaşan Dalkılıç’ın, arkadaşlarından gelen “Acele etme birbirinizi iyice tanıyın” tavsiyelerini dinlemediği ve yıllardır baba olmayı çok istediğini söylediği yakın zamanda da Akbaş’a evlenme teklif edeceği söylentileri gözleri çifte çevirse de ikili aşkları konusunda sessizliği koruyordu.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Ayrılığa Dayanamadılar

Ancak bugün öğrenilene göre ikili bir süre önce yollarını ayırdığı söyleniyordu. Geçtiğimiz hafta bir gece mekanınından çıkarken görüntülenen Murat Dalkılıç muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorduğu soruya “Hızlı başlayan ilişkisi hızlı bitti” yanıtını vermişti.

Sitare Akbaş Kimdir?

Bir süredir birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş’ın yollarını ayırdıkları iddia edilmişti ki çift dün ilk kez birlikte görüntülendi. Çeşme’de bir mekanda gece boyu eğlenen ikili çıkışta objektiflerden kaçmadı.

İkili dikkat çekmemek için mekandan ayrı ayrı çıksa da muhabirlerin sorularından kaçamadı. Sitare Akbaş otoparka yürürken mutlu bir birliktelikleri olduklarını itiraf ederek hızla uzaklaştı. Murat Dalkılıç ise sorulara sessiz kalmayı tercih etmitşi.

Hande Erçel Sitare Akbaş’ı Sildi

Bir süredir sessizliğini koruyan Hande Erçel, Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş aşkına sinirlenmiş gibi görünüyor.

Murat Dalkılıç Gönlünü Hande’nin Arkadaşına Kaptırdı

Hande Erçel, eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile yeni bir aşka yelken açan eski rol arkadaşı Sitare Akbaş’ı sosyal medya hesabından sildi. Ünlü oyuncunun ardından Sitare Akbaş’tan da karşı hamle geldi. Sitare Akbaş’da Hande Erçel’i takip etmeyi bıraktı.

Hande Erçel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler