Ana SayfaDedikoduEzgi Mola: Yiyin Gari

İlgili Postlar

Ezgi Mola: Yiyin Gari

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak, mekanında ağırladığı arkadaşlarına söylediği sözlerle dikkat çekti.

Ezgi Mola Kendi Kreasyonu İçin Objektif Karşısına Geçti

Bir giyim koleksiyonunun uzun zamandır hayalinde olduğunu söyleyen Ezgi Mola “Ezomola” markası ile ilgili şunları söyledi: “Çok uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir proje Ezomola. Hayalimde, içinde rahat edeceğim, her bir parçasını giymekten keyif alacağım, herkesin de aynı rahatlığı hissedebileceği bir koleksiyon hayata geçirmek vardı. Koleksiyonun tasarımından üretim aşamasına tüm süreçlerinde ekip arkadaşlarımla beraberdim, sevdiğim ya da sevmediğim şeyleri söyleyip yeri geldiğinde ürünü almak isteyen bir müşteri olup hayal ettiklerimi yapmaya çalıştım. Renkleriyle kullanılan kumaşlarıyla cıvıl cıvıl yaz hissini koleksiyona yansıtmak istedik. Hayalimdekileri hayata geçirdiğimiz, içime sinen bir koleksiyon oldu. Umarız herkes keyifle giyer.”

Ezgi Mola’nin Dogru Ve Sağlıklı Beslenme İle Degisimi…

Ezgi Mola’dan Banyo Paylaşımı

Ezgi Mola, geçtiğimiz sezonun en çok sevilen dizilerinden “Masumlar Apartmanı”nın önemli karakterlerinden Safiye’yi oynuyor. Yıllarca dizi kabul etmeyen ve ancak sıra dışı bir iş olursa televizyona döneceğini söyleyen ünlü oyuncu, aradığı rolü bulunca döktürmeye başladı. İzleyici Safiye’nin takıntılarından ve iyileşmeye yanaşmamasından zaman zaman sıkılsa da, Ezgi Mola’yı baş tacı ediyor. Dizinin ilk bölümünden beri ünlü oyuncunun olağanüstü performansı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giriyor. Ezgi Mola’nın bu kadar övülmesinde yıllarca komedi oynadıktan sonra drama geçmesinin de bir payı var. Sonuçta, bazı sinema filmleri hariç uzun zamandır onu dram projelerinde izleyebilen yoktu. “Masumlar Apartmanı”ndaki başarılı performansı onun için bir dönüm noktası oldu. Ama komediyi de elden bırakmadı. Ünlü oyuncu, neşeli paylaşımlarına ve insanları güldürmeye Instagram’dan devam ediyor.

Ezgi Mola Kimdir?

Ezgi Mola: Yiyin Gari

Yeni Netflix Türkiye dizisi “Erşan Kuneri” ile yurt dışına açılmaya hazırlanıyor. Kısacası, Ezgi Mola hayatının en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. Ama yoğunluk yüzünden arkadaşlarını bile göremiyor.

Arkadaşları tatilden tatile koşarken Ezgi Mola hala çalışıyor. Ama onlarla birlikte tatildeymiş gibi davranmayı da ihmal etmiyor. Kendisi bir türlü gidemese de yakın arkadaşlarını sık sık Alaçatı’daki mekanında ağırlıyor. Ama bu durum aralarında espri konusu olmaya başladı.

Arkadaşları Melikşah Altuntaş, Meriç Aral ve Engin Öztürk’ü mekanında ağırlayan Ezgi Mola, hakkında yapılan esprilere oldukça sempatik bir karşılık verdi: “Şifa olsun canlarım! ‘Yiyin gaaari’ gibi biri oldum ben.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler