Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen ve Karan'a Beğeni Yağdı

İlgili Postlar

Fahriye Evcen ve Karan’a Beğeni Yağdı

Bodrum’da tatil yapan Fahriye Evcen oğlu Karan ile verdiği tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Fahriye Evcen ve Karan’a beğeni yağdı. İşte o fotoğraf;

Fahriye Evcen’in Açıklaması Sevenelerini Üzdü

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, önceki akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Evcen, Masumlar Apartmanı’na katılacağı yönündeki iddiaya cevap verdi. Güzel oyuncu,”Bu sefer arkadaşımın doğum günü için bir araya geldik. Keyifli bir gün oldu” dedi. ‘Masumlar Apartmanı’ adlı diziye dahil olacağı iddiasına yanıt veren Evcen, “Bu haber nereden çıktı? Gerçeği yansıtmıyor” dedi.

Evcen, gazetecilerin, “Devam eden bir diziye mi dahil olmak istersiniz, yoksa yeni başlayan bir dizi projesinde mi olmak istersiniz?” sorusuna, “O tamamen projeyle doğru orantılı bir şey. Gelecek olan projeye bağlı bir durum. Şu an dahil olacağım bir proje yok” diyerek sevenlerini üzdü.

Dekolteli Fahriye Evcen ‘e Kullanıcılar Acımadı…

Öte yandan Fahriye Evcen’in beyazlar içerisindeki güzelliği dikkat çekti. Güzel oyuncu, sevenlerinin fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

Fahriye Evcen Moda Dünyasına Giriş Yaptı

Fahriye Evcen, tasarımdan üretim aşamasına kadar kendisinin ilgilendiği, sezonun trend parçalarından oluşan koleksiyonuyla moda tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu, IVY People’ın tasarımlarına hayat veren ilham noktasının, mutlu kadınların enerjisi, öz güveni ve tüm zorluklara rağmen kendilerini var etme hikayeleri olduğunu anlattı.

Bir süredir hayata geçirmek istediği koleksiyonun tüm kadınlarla buluşabilmesinin çok heyecan verici olduğunu söyleyen Evcen, “Tüm detayların bana ait olması büyük keyif veriyor. Pandemi sürecinde şık olmaktan uzak kaldık. Elbiselerimi sokakta, mutlu kadınların üzerinde görmek, beni mutlu edecek” şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen Kimdir?

Fahriye Evcen ve Karan’a Beğeni Yağdı

Eşi Burak Özçivit ve oğulları Karan ile Bodrum’da tatil yapan Fahriye Evcen oğlu Karan ile verdiği tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Dantelli mayosu ile poz veren Fahriye Evcen’in sıfır makyaj hali dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler