Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola 21 Yıl Önceki Halini Paylaştı!

İlgili Postlar

Ezgi Mola 21 Yıl Önceki Halini Paylaştı!

Güzel oyuncu Ezgi Mola, 21 yıl öncesine ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 1997 yılında çektirmiş olduğu bu fotoğrafındaki imajı hakkında da kendisine yorum yaptı.

Güzelliği kadar, samimi ve doğal tavırlarıyla da ilgi gören oyuncu Mola, 21 yıl öncesine ait bir fotoğrafını geçtiğimiz gün, Instagram hesabından paylaştı. Büyük beğeni alan fotoğrafındaki imajı, şimdiki halinden farklı olsa da güzel oyuncunun, yıllara rağmen çok fazla bir değişime uğramadığı görülüyor.

Ezgi Mola Kimdir?

35 yaşındaki oyuncu, 1997 yılına ait olan fotoğrafında; kısacık saçları ve ipince kaşlarıyla dikkat çekti. Güzel oyuncunun, yıllar boyunca yüz ifadesinin ve gülüşünün hiç değişmediği de gözlemlenirken, bazı takipçilerinden “erkek” gibi olduğuna dair yorumlar da aldı. 90’lı yıllarda, kadınlardaki çok kısa saç modasına uyan Ezgi Mola, yıllar önceki imajını şu satırlarla anlattı:

Göz rengini fotoğrafta değiştirmenin mecburi olduğu yıllardı… Asiliğin sınırı kazıtılan saçla ölçülürdü ve kaşlar alınmaz ütülürdü..Ütmüştüm”

İşte, O Fotoğraf

Ezgi Mola’dan Takipçisine Küfür

Beyaz Show’da Ezgi Mola İçin Yapılan Sürpriz Kırdı Geçirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler