Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEzgi Bıcılı 'nın Yalancı Dünya Heyecanı

İlgili Postlar

Ezgi Bıcılı ‘nın Yalancı Dünya Heyecanı

Geçtiğimiz yıl Yaz Bitmeden şarkısı ile dikkat çeken genç şarkıcı Ezgi Bıcılı’nın yeni şarkı heyecanı. Ezgi Bıcılı Sezen Aksu’nun Yalancı Dünya şarkısını yeniden yorumladı. Şarkı tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başlandı. Detaylar haberimizin devamında…

Ezgi Bıcılı Kimdir?

Ziynet Sali Kimdir?

Ezgi Bıcılı “Umarım Çok Seversiniz”

Müzik bölümü mezuniyetinin ardından uzun yıllar piyano öğretmenliği yapan şarkıcı, Ajda Pekkan, Ziynet Sali, Ozan Çolakoğlu Orkestrası, İzmir Kent Orkestrası gibi birçok sanatçı ve gruba vokalistlik yapmıştı. Geçen yıl Ziynet Sali’nin  teşvikiyle solo kariyeri için çalışmalara başladı ve Ziynet Sali – Gökay Özkan yapımcılığında “Yaz Bitmeden”  şarkısı çıkmıştı.

Müzisyen anne babanın kızı olarak büyüyen ve uzun yıllar vokalistlik yapan genç şarkıcı Sezen Aksu’nun kült olmuş şarkılarından Yalancı Dünya şarkısını yeniden yorumladı. Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan şarkının özgün ve yepyeni düzenlemesini ise Can Ercan ve Ateş Berker Öngören tamamladı. 

Betül Demir’den Sezen Aksu Şarkılarına Akustik Yorum..

Ezgi Bıcılı şimdilerde türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan geniş sahne repertuvarının yanı sıra sahne performanslarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Şarkıcı yepyeni şarkısıyla ilgili heyecanını ve duygularını ise şu sözlerle dile getirdi;

“Yalancı Dünya, tam bu dönemdeki hislerimizin tercümanı olacak bir şarkı. Sözlerdeki isyanı ve başkaldırıyı herkesin benim kadar hissedeceğine inanıyorum, umarım çok seversiniz.”

Genç şarkıcı Ezgi Bıcılı’nın yeni klibinin yönetmen koltuğunda Mert Özkan oturuyor. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler