Ana SayfaKimdirEzgi Bıcılı Kimdir?

İlgili Postlar

Ezgi Bıcılı Kimdir?

Şu sıralar yeni şarkısı Yalancı Dünya ile gündemde olan Ezgi Bıcılı kimdir? Ezgi Bıcılı kaç yaşında? Ezgi Bıcılı aslen nereli? Ezgi Bıcılı hangi burç? Ezgi Bıcılı hakkında merak ettiğiniz her şey ve bilmeniz gerekenleri bu yazımızda sizin için hazırladık.

Bugün Doğan Ünlüler

Ezgi Bıcılı Kaç Yaşında? Ezgi Bıcılı Aslen Nereli? Ezgi Bıcılı Hangi Burç?

Ezgi Bıcılı 1 Ocak 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oğlak burcudur.

Ezgi Bıcılı Kimdir?

Ezgi Bıcılı müzisyen anne babanın çocuğu olarak İzmir’de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan şarkıcı Güzel Sanatlar Lisesi eğitiminin ardından Gazi Üniversitesi Müzik bölümünden mezun oldu. Arkadaşlarıyla kurduğu gruplarda şarkı söylemeye başladı. Ankara ve İzmir’de birçok mekanda hem kendi ekibi ile hem başka orkestralarla çalıştı. Uzun yıllar piyano öğretmenliği yaptı.

Ezgi Bıcılı, Ajda Pekkan, Ziynet Sali, Ozan Çolakoğlu Orkestrası, İzmir Kent Orkestrası gibi birçok sanatçı ve gruba vokalistlik yaptı. Geçen yıl Ziynet Sali’nin  teşvikiyle solo kariyerim için çalışmalara başladı ve Ziynet Sali – Gökay Özkan yapımcılığında “Yaz Bitmeden”  şarkısı çıktı.

Yaz Bitmeden şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken Ezgi Bıcılı yepyeni şarkısı ile müzikseverlerle buluştu. Şarkıcı Sezen Aksu’nun kült olmuş şarkılarından Yalancı Dünya şarkısını yeniden yorumladı.

Ezgi Bıcılı Albümleri

  • Yaz Bitmeden
  • Yalancı Dünya

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler