Ana SayfaKimdirEyşan Özhim Kimdir?

İlgili Postlar

Eyşan Özhim Kimdir?

1990 yılı Türkiye 2. güzeli, hem güzelliğiyle hem de fiziğiyle bir döneme damga vuran isimlerden biri olan  Kutsal Damacana filminde Deniz rolü ile akıllarda kalan ve meme kanseri hastalığı ile kariyerine ara veren Eyşan Özhim Kimdir? Eyşan Özhim Nereli? Eyşan Özhim Kaç Yaşında?  Eyşan Özhim Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Eyşan Özhim Nerelidir? Eyşan Özhim Kaç Yaşında? Eyşan Özhim Hangi Burç?

Eyşan Özhim, 5 Ekim 1970 yılında İzmir’de asker çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Mustafa ve Erşan isimlerinde iki kardeşi vardır. 48 yaşında olan güzel oyuncu terazi burcudur.

Eyşan Özhim Kimdir?

1988 senesinde başladığı İstanbul, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden 1992 senesinde mezun olmuştur.

Eyşan Özhim, 1990 yılında Türkiye 2. güzeli seçildi. Bir döneme damga vurmuş ve podyumlarda, moda katalogları ve billboard’larda seksi görünümüyle fırtınalar estirmiştir. Mankenlik yaptıktan sonra ajanslardan gelen tekliflerle filmlerde ve dizilerde oynamaya başladı.

1999 senesinden itibaren NetWork’ün marka müdürlüğünü yapmaya balamıştır. NetWork’ün her yeni sezonun kataloğu için poz veren Eyşan Özhim, 2005 senesinde buradan ayrıldı.

2005 senesinde şarkıcı Metin Arolat’ın “Psikoloji” adlı şarkısının Video Klibinde yer aldı.

2007 senesinde “Kutsal Damacana” adlı sinema filminde Deniz rolüyle Şafak Sezer ile birlikte rol aldı. Aynı yıl “Elveda Rumeli” adlı dizide Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez, Gülçin Santırcıoğlu, Tolgahan Sayışman, Hande Subaşı, Berrak Tüzünataç, Filiz Ahmet gibi ünlü oyuncular ile beraber oynadı.

Eyşan Özhim, “Şarkı Söylemek Lazım” yarışma programında jüri üyesi olarak yer aldı.

Eyşan Özhim, 1988 senesinde müzisyen Serdar Şensezgin ile birlikte olmaya başladı şöhretinin zirvesinde iken 1999 senesinde dünya evine girdi. 17 yıl sonra 2005 yılında ayrılma kararı alarak evliliğini noktaladı. Daha sonra 2005 senesinde itibaren yönetmen Aydın Bulut ile birlikte olmaya başladı.

2005 senesinin kasım ayında “Babam ve Oğlum” filminin galasında yönetmen Aydın Bulut ile tanışan Eyşan Özhim daha sonra da sol tarafına felç gelip hastaneye yatırıldığında tesadüfen orada tekrar karşılaştılar sonra da sevgili oldular.

Eyşan Özhim, 2013 senesinde yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği “Benimle Oynar mısın” adlı filmde; Zeynep Kumral, Altan Erkekli, Ertan Saban, Arif Erkin Güzelbeyoğlu ile beraber yer aldı. Eyşan Özhim bu filmin senaryosunu yazdığı gibi aynı zamanda yapımcılığını da üstlenmiştir.

eyşan-özhim-kimdir
eyşan-özhim-kimdir

47 yaşında olan güzel model Eyşan Özhim, son dönemde sıkıntılı bir hayat geçiriyordu. Bir hayli kilo aldığı gözlenen Eyşan Özhim’in hayranları son halini görünce tanıyamadı ve güzel oyuncuya ne olduğu merak konusu oldu. Hem güzelliğiyle hem de fiziğiyle bir döneme damga vuran simalardan biri olan Özhim, meme kanseri hastalığını atlatmıştı. Kanser nedeniyle ekranlara ara vermek zorunda kalan Eyşan Özhim en kısa sürede yeniden mesleğine devam etmek istiyor.

Filmleri ve Dizileri:

2013 – Benimle Oynar mısın? (Sibel) (Sinema Filmi)
2008 – Başka Semtin Çocukları (Canan) (Sinema Filmi)
2007 – Kutsal Damacana (Deniz) (Sinema Filmi)
2007 – 2008 – Elveda Rumeli (Elleftari) (TV Dizisi)
2006 – İyi ki Varsın (Bahar) (TV Dizisi)
2006 – Kısık Ateşte 15 Dakika (Kader Sayar) (Sinema Filmi)
2006 – Emret Komutanım: Şah Mat (Sinema Filmi)
1992 – Teleflaş (TV Dizisi)
1992 – Bizim Eller (TV Dizisi)
1991 – Yıldızlar Gece Büyür (Sunucu) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler