Ana SayfaKimdirEmir Berke Zincidi Kimdir?

İlgili Postlar

Emir Berke Zincidi Kimdir?

Kendisini “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde oynadığı küçük Osman rolüyle tanıdığımız, küçük yaşına rağmen sergilediği oyunculuk performansı ile büyük beğeni toplayan Emir Berke Zincidi Kimdir? Emir Berke Zincidi Nereli? Emir Berke Zincidi Kaç Yaşında? Emir Berke Zincidi Biyografisi ve küçük oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Emir Berke Zincidi Nereli? Emir Berke Zincidi Kaç Yaşında? Emir Berke Zincidi Hangi Burç?

Emir Berke Zincidi 4 Ekim 2005 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. 13 yaşında olan oyuncu terazi burcudur.

Emir Berke Zincidi Kimdir?

Emir Berke Zincidi’nin annesinin Sevgi Zincidi babası ise Berkant Zincidir ve babası modellik mesleği ile  ilgilenmektedir. 2 yaşından itibaren ajansa kayıt olan Ünlü oyuncu Emir Berke Zincidi çok fazla reklam filminde oynama başarısı göstermiştir ve ilgi çeken performanslar sergilemiştir.

İlkokula gitmekte olan oyuncu İstanbul Beşiktaş Kolejine öğrenim görmeye devam etmektedir.

Kendisinin Türkiye’de tanınması 2 diziyle artmaya devam etmiştir. Bunlardan ilki Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizidir. İki yüz çocuk arasından seçilerek bu dizide Küçük Osman karakterini canlandırmış ve hafızalarda yer edinen harika bir role imza atmıştır. Ardından 2014 senesinde ekranlara gelen Küçük Ağa isimli dizide başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Küçük Ağa dizisi Mehmetcan gerçek adı Emir Berke Zincidi’dir. Yine bu dizide izlenme rekorları kırmıştır ve severek izlediğiniz bir dizi olmuştur.
Küçük oyuncu Emir Berke Zincidi, uzun yıllardır devam eden ve izleyicisini ekranlara kitleyen Arka Sokaklar isimli dizide yer almaya hazırlanıyor.

Oynadığı dizi ve Filmler:

2009 – Bu Kalp Seni Unutur mu? (dizi)
2010 – 2013 – Öyle Bir Geçer Zaman Ki (dizi)
2013 – Hititya: Madalyonun Sırrı (sinema filmi)
2013-2014 – Muhteşem Yüzyıl (Şehzâde Mehmet , 4.sezon) (dizi)
2014 – Küçük Ağa (dizi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler