Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEvren Türeci "Tövbe" Şarkısının Remixini Yayınladı

İlgili Postlar

Evren Türeci “Tövbe” Şarkısının Remixini Yayınladı

Geçtiğimiz sene “Tövbe” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Evren Türeci’nin yeni projesi için heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı. Bu yıl çok sevilen şarkısının daha hareketli versiyonunu dinleyicilerle buluşturmaya karar veren ülnü şarkıcı Evren Türeci “Tövbe” şarkısının remixini yayınladı.

Klip Çalışması İki Gün Sürdü

Geçtiğimiz sene “Tövbe” adını verdiği yeni şarkısını dijital platformlardan dinleyicisiyle buluşturan Evren Türeci’nin yeni şarkısı çok sevildi. Klip çalışmaları iki gün boyunca devam eden şarkının Murat Özfilizler yönetmenliğinde çekilen klibinin bir bölümü Dorock XL’da ve diğer bölümler Mesta Sanat Evin’de gerçekleşti. Klip çekiminde Yağız Bankoğlu Dans ve Sanat Merkezı dansçılarının özel koreografisi ile ve özel sahne performansı ile izlediğimiz Evren Türeci, klibinde hayvan hakları aktivisti ve bu konuda yıllarca emek vermiş biri olarak, sokaktan kurtarılmış köpeklere de yer verdi.

“Herkes Keyifle Dinlesin”

Evren Türeci “Tövbe” şarkısı için “ Aşk dünyanın en güzel duygusu. “Tövbe”yi ilk duyduğumda şarkının aşktan kaçan değil, yalan aşklara elveda diyen bir kadına ait olduğunu hissetttim . Artık anlamsız ilişkilere aşk diyemeyen bu kadına yolculuğunda ses olmak istedim. Benim sesim için hep güçlü yorumunu yaparlar . Ben de sesimin gücüyle bu aşka yelken açan kadının yelkenine rüzgar olmayı istedim. Artık yalan aşk ve geçici zevkleri bırakıp hayatında iyiye yer açanlar için, eğlenceli bir şarkı Tövbe. Herkes keyifle dinlesin” açıklamasını yaptı.

Evren Türeci “Tövbe” Şarkısının Remixini Yayınladı

Bugüne kadar pek çok şarkıyı remix versiyonlarıyla yayınlayarak dinleyicisinden tam not alan “Dj Erkan Kılıç”, Evren Türeci‘nin “Tövbe” şarkısına da bambaşka bir soluk getirdi. Geçtiğimiz sene dinleyicisinin beğenisini kazanan şarkının yeni versiyonu da dinleyicisinden tam not aldı. Söz ve müziği Aysuda Ülkü Zeren’e, düzenlemesi Eyüp Erhan Doğancıoğlu’nun yaptığı şarkı digital platformlarda yerini aldı.

Evren Türeci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler