Ana SayfaSosyeteEsra Oflaz Güvenkaya kadınların güçlenmesi için Los Angeles'ta

İlgili Postlar

Esra Oflaz Güvenkaya kadınların güçlenmesi için Los Angeles’ta

Esra Oflaz Güvenkaya kadınların güçlenmesi için Los Angeles’taydı. MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya “Variety Power of Women 2018″de. Detaylar haberimizde…

Esra Oflaz Güvenkaya kadınların güçlenmesi için Los Angeles’taydı

Beverly Wilshire Four Seasons’ta düzenlenen etkinliğe ünlü oyuncu Natalie Portman, George Clooney, Amerikalı aktris, komedyen, şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lewis, aktivist Emma Gonzalez gibi isimler katıldı. Lifetime TV’nin projesi olarak 2006 yılından bu yana devam eden Variety Power of Women Awards farklı sivil toplum örgütlerini destekleyen dünyaca ünlü kadın sanatçılar arasından 5 kişi seçiliyor.

Hayırsever kadınları onurlandırmak adına

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Esra Oflaz Güvenkaya önceki gün Los Angeles’ta Emma Gonzalez, Tiffany Haddish, Regina King, Natalie Portman ve Lena Waithe ile bir araya geldi. Beverly Wilshire Four Seasons’ta düzenlenen etkinliğe hayırsever kadınları onurlandırmak adına yaklaşık 500 kişi katıldı.

Dev sanatçılarla kadınların güçlenmesi konusunda sohbet

Esra Oflaz Güvenkaya etkinlikte ; Jennifer Lewis, Thandie Newton, Regina King, Kellee Stewart gibi dev sanatçılarla kadınların güçlenmesi konusunda sohbet etti. Projeyle ilgili olarak Güvenkaya; ““Seçilen kadınlar bir hayır kurumunun projesini destekliyor, hem kendileri kişisel bağış yapıyorlar hem de başkalarına ilham olarak bağış toplanmasına vesile oluyorlar” dedi.

George Clooney kendisini Amal’in eşiyim diye takdim etti

Etkinliğe katılanlar arasında ünlü oyuncu George Clooney de vardı. Clooney, kendisini Amal’in eşiyim diye takdim edince salonda büyük alkış koptu. Clooney, “Hiçbirşeyden korkmayın” mesajı verdi.

Her yıl Variety dergisinin de kapağını süslüyorlar

124 ülkede,150 milyondan fazla haneye, 11 dilde yayın yapan dünya devi A&E Networks’ün kanallarından Lifetime’ın seçtikleri hayır kurumlarına önemli katkılar sağlayan, aynı zamanda kendi alanlarında ünlü kadınları her yıl Variety dergisinin de kapağını süslüyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler